EN

COVID-19: Maatregelen in onze broedplaatsen

We nemen in onze broedplaatsen passende maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Urban Resort volgt in al haar doorlopende werkzaamheden de richtlijnen van de RIVM en overheid op. We delen hieronder graag informatie voor onze broedplaatsen over de maatregelen die wij nemen: zoals preventie, het verhogen van de schoonmaak en het ter beschikking stellen van desinfecterende middelen. 

Urban Resort blijft open en bereikbaar voor haar huurders. Bezichtigingen voor vrijkomende studio’s zullen 1 op 1 plaats vinden met een gepaste 1,5m afstand. Onze medewerkers werken voor zover mogelijk vanuit huis. Sommige (onderhouds)werkzaamheden kunnen nu niet worden uitgevoerd om een eventuele besmetting van collega’s onderling te voorkomen. Waar het kan gaan we natuurlijk wel gewoon door!

Algemene maatregelen

Wij vragen alle huurders om zich aan de richtlijnen te houden van het RIVM en de GGD. Zie ook voor meer informatie de website van de Rijksoverheid. Op dit moment zijn dit de belangrijkste maatregelen die jullie kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. Het zijn:

En denk zelf na over het verkleinen van risico’s.

Bereikbaarheid 

Urban Resort blijft bereikbaar. Bij voorkeur bereik je als huurder,  je verhuurcoördinator per email omdat er veel thuis gewerkt wordt. Heb je vragen of zorgen, deel deze dan graag met iemand van ons team. Dat kan ook via info@urbanresort.nl of bel 020 6937575

BELANGRIJK: Laat het ons altijd weten als je denkt of weet dat je het coronavirus hebt!

 

Gebruik van werkruimtes

Onze panden zijn open. Wanneer je geen gezondheidsklachten hebt, kun je gebruik maken van je ruimte. Houd wel gepaste afstand tot elkaar en neem de benodigde hygiënemaatregelen in acht. Heb je (milde) gezondheidsklachten, zoals niezen, hoesten, keelpijn, een loopneus of koorts, blijf dan thuis! Deel jij jouw werkruimte met medegebruikers? Maak dan onderlinge afspraken. Vind hieronder een aantal tips om de kans op besmetting in je werkruimte te verkleinen.

Richtlijnen voor huurders en gebruikers:

 

We proberen zo goed en zo kwaad onze broedplaatsen werkbaar te houden. Mocht je een goed idee hebben, of loop je tegen iets aan, laat het ons weten! Zorg er samen met je broedplaatscollega’s voor dat we in een veilige omgeving kunnen werken, en spreek elkaar er dus op aan de richtlijnen te volgen.

Hygiëne

Omdat hygiëne op dit moment uiterst belangrijk is, zal Urban Resort desinfecterende schoonmaakartikelen distribueren aan alle broedplaatsen. In de broedplaatsen waar door Urban Resort wordt schoongemaakt, breiden we de opdracht tot nader order uit zodat alle deurklinken, trapleuningen en dergelijke vaker worden gereinigd. Daar waar de schoonmaak onderling wordt geregeld, verzoeken we huurders om de desinfecterende middelen ook hiervoor te gebruiken.

Opschorting publieke functies

In alle broedplaatsen zijn de publieke activiteiten en evenementen grotendeels gestaakt. Culturele instellingen mogen in achtneming van de richtlijnen en maatregelen publiek ontvangen.

Woongroepen

We snappen dat er ook zorgen zijn bij de mensen die wonen in onze panden. In broedplaatsen LELY, SUP en WIJK7 wonen huurders in woongroepen. We hebben signalen ontvangen van huurders die zich zorgen maken over de mogelijkheid dat één van de bewoners besmet zou raken met COVID-19. Ook hier wijzen we op de regelgeving van RIVM en de Rijksoverheid die in FAQ’s allerlei antwoorden geven op dit soort situaties. We onderhouden apart contact met alle huurders die bij ons wonen.

Informatie voor jouw onderneming als kunstenaar, maker of culturele organisatie

De coronacrisis heeft mogelijk grote gevolgen voor jouw onderneming als kunstenaar, maker of culturele organisatie. Urban Resort houd je daarom op deze pagina graag op de hoogte van informatie die jou kan helpen deze periode door te komen.

Betalingsregeling

We willen huurders een ruimere betalingsregeling bieden. De regeling biedt meer betalingsruimte dan voorheen mogelijk was. De betalingsregeling wordt hierdoor langer, maar uiteindelijk wordt de volledige huur ingehaald. Lees hier meer.

Kijkdagen

Bezichtigingen van de vrijkomende ruimten gaan 1-op-1 door, met 1,5m afstand. Op onze aanbod-pagina vind je informatie over de studio’s die beschikbaar zijn/komen.

We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!