Urban Resort

Over Koch

17 ATELIERS EN 2 WOON/WERKRUIMTES BESCHIKBAAR PER DECEMBER ’18

Update: rondleidingen en aanmeldingen zijn gesloten.  Binnenkort meer info over de Buurtkamer. Initiatieven gezocht, mail: marijke@urbanresort.nl

Kleinschalig, maar met genoeg plaats voor verschillende disciplines: van grafisch ontwerpers tot autonoom kunstenaars, ondernemers uit de buurt en maatschappelijke instellingen. Dat is Broedplaats KOCH in Watergraafsmeer. Deze community is niet alleen creatief, maar óók maatschappelijk betrokken. Broedplaats KOCH wordt een ontmoetingsplek voor de buurt. We zoeken naar bewoners en kunstenaars die samen invulling geven aan deze ‘buurtkamer’. Jong en oud, buren en bewoners vormen deze broedplaats. Wil jij werken aan je eigen ideeën en bouwen aan de buurt? Meld je nu aan voor een van de rondleidingen!

KOCH BIEDT VANAF DECEMBER ‘18:
– 17 ateliers variërend van 20 tot 60 m2, en 2 woonwerkruimtes van 18 m2.
– Een ruimte van 20 m2 kost standaard 275,- er is een sociaal/maatschappelijk tarief 240,- en kunstenaars 200,- (CAWA) (prijzen per maand incl. servicekosten, excl. btw).
– Een overeenkomst van 3 jaar, tussentijds opzegbaar voor jou als huurder. Gehuurde wordt waarschijnlijk over twee jaar verbouwd, mogelijk moeten de huurders hun ruimte dan tijdelijk verlaten.
– Een ontmoetingsplek voor de buurt.

Adres Broedplaats KOCH: Robert Kochplantsoen 19, Amsterdam

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede

(c) Renata Chede