EN

Zalen & Studio’s van De Vlug

DANSGEZELSCHAPPEN, THEATERMAKERS, PRESENTATOREN & DOCENTEN OPGELET!

De Vlugt beschikt over een grote zaal, twee productiestudio’s en meerdere vergader/workshop ruimtes die door partijen van buitenaf gehuurd kunnen worden. Alle zalen zijn uiterst flexibel in te richten en te gebruiken voor velerlei doeleinden.

Bijvoorbeeld:

-> Jij bent theatermaker en je hebt voor twee maanden een repetitieruimte nodig waar je ook enkele try-outs kan spelen.

-> Jouw dansgezelschap zoekt voor de zomerperiode een studio om een voorstelling met jongeren te maken en uit te voeren.

-> Jouw hogeschool wil een heel studiejaar op woensdag- en vrijdagmiddag danscolleges geven in een productiestudio.

-> Jouw maatschappelijke instelling wil een lezingenreeks houden over internationale vrouwenrechten.

-> Jouw startup heeft nog geen vaste locatie en huurt voor de duur van een week een vergaderzaal om daar potentiële partners te ontvangen.

 

BEKIJK HIER DE BROCHURE MET ALLE MOGELIJKHEDEN!

LEES HIER MEER OVER DE VLUGT!

 

Voorstel op maat

Bij de verhuur van onze zalen maken wij gebruik van verschillende tarieven voor kunstenaars en culturele ondernemers, maatschappelijke organisaties en commerciële instellingen. Voor informatie over tarieven of een voorstel op maat kunt u contact opnemen met Pauline Quax via zaalverhuur@urbanresort.nl

 

Algemeen

De Vlugt is rolstoeltoegankelijk. Onze theaterzaal bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via een lift.De Vlugt beschikt niet over een eigen parkeergelegenheid. Parkeren aan de Burgemeester de Vlugtlaan en in de achterliggende woonwijken is gratis voor maximaal twee uur.In het hele gebouw is beveiligd draadloos internet aanwezig.

 

Partijen die aansluiting hebben met het profiel van de broedplaats, het talentontwikkelingsprogramma of het volwassenen programma hebben een streepje voor, maar deze binding is geen vereiste om in De Vlugt te kunnen huren.