Kazerne | CAWA Muziekstudio Kaz 0.02

RUIMTENR.
Kaz 0.02
RUIMTE
9,1 m2
VANAF
per direct
HUUR
€ 221,00   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Remmerdenplein 100
1106AK Amsterdam

In deze voormalige Brandweerkazerne zijn maar liefst 18 studio’s voor creatieve ondernemers, kunstenaars en culturele organisaties in hartje Zuid-Oost. Daarnaast is er een muziekproductie ruimte, buurtwerkplaats, flex-werkplekken, (buurt)podium, buurtkeuken, koffiebar en sportzaal in het gebouw. Broedplaats de KAZERNE is goed te bereiken op 5 minuten loopafstand vanaf metrostation Reigersbos.

RUIMTE
Er komt een geluidsstudio vrij in de kelder. In de ruimte zijn er al aanpassingen gedaan om de akoestiek in de ruimte te bevorderen. Er is één raam wat zorgt voor natuurlijke lichtinval.

PROFIEL 
Voor deze ruimte zijn wij specifiek op zoek naar een muzikale maker die binding heeft met Zuid-Oost.  Ook is een positieve CAWA basistoets een vereiste om te mogen huren in de ruimte.


Indicatie huurprijs per 1 juli 2024

Kale huur                          €  183,00
Servicekosten                 €   38,00
BTW                                   €    46,41
———————————————————–
Totaal incl. btw             €    267,41

CAWA RUIMTE
De gemeente subsidieert broedplaatsen om betaalbare ateliers voor kunstenaars en creatieven te realiseren. Een deel van de ruimtes in onze broedplaatsen zijn voor deze doelgroep gereserveerd. De CAWA-commissie toetst uit naam van de gemeente of een kandidaat kunstenaar of creatieve professional is en zo’n CAWA-ruimte mag huren. Niet-getoetste kandidaten komen helaas niet in aanmerking voor het huren van deze specifieke ruimtes.

Lees op de pagina van Ateliers en Broedplaatsen van de Gemeente Amsterdam of je voldoet aan de voorwaarden. Daar is ook een stappenplan te vinden.
Check hier de deadlines
> Check hier onze CAWA informatiepagina

Let op! Informeer jezelf tijdig! De aanmelding kost tijd én er zijn maandelijkse deadlines.

INTERESSE?
Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Esperanza. Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Wil je de ruimte delen? Neem dan ook je potentiële medehuurders mee in de aanmelding.

BEZICHTIGING
Een bezichtiging is alleen mogelijk via een persoonlijke uitnodiging.

LOCATIE
Adres en eventuele routebeschrijving vind je hier.

VRAGEN
Heb je na bovenstaande informatie nog een ruimte- of broedplaatsspecifieke vraag? Stuur dan een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl. We helpen je graag verder!