Urban Resort

Kleine studio in ACTA voor Oktober en November te huur

Deze mooie lichte ruimte in Broedplaats ACTA is te huur voor de maanden Oktober en November. Neem voor meer informatie contact op met Gosia: gosia@betweentwohands.com

 

 

Urban Resort

Klein CAWA atelier in het centrum Broedplaats REMISE

In Broedplaats Remise komt een mooi CAWA atelier vrij van 22m2 op de begane grond. De ruimte heeft een raam en een extra deur direct grenzend aan de rustige Tweede Leeghwaterstraat, om de hoek van de levendige Czaar Peterstraat.

Remise is een kleinschalige broedplaats met 4 ateliers in het centrum van Amsterdam. Andere huurders in het gebouw zijn MUG, inloopatelier de Remise, en een aantal kunstenaars.

Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een CAWA getoetste kunstenaar.

Interesse? Geef je op voor de rondleiding op woensdag 18 september om 11:00 uur door een email te sturen aan marijke@urbanresort.nl

 

 

Urban Resort

Twee woonwerkplekken per 1 November in ACTA

Er komen 2 kamers vrij in de woongroep in ACTA per 1 november (+-390 EU, +- 3 bij 4 m, met vide voor bed). De ruimte is te huur in combinatie met een werkruimte in de broedplaats.

We zoeken 1 mede-huurder voor de werkruimte van Noah Voelker (+- 145 EU incl BTW) en 1 mede-huurder voor de ruimte van Chiel Zwinkels en Jeske de Blauw (+-170 EU incl BTW).

Als je geïnteresseerd bent kun je mailen met een motivatie van 5 zinnen ongeveer> info@jeskedeblauw.nl.
Belangrijk is dat je de CAWA toets doet en haalt (die haal je als je actief bent in de kunstensector en een kunstopleiding hebt gedaan).

De hospiteer avond is op donderdag 12 september om 20:00!

 

Urban Resort

Studio in Broedplaats KOCH in Watergraafsmeer

Per 1 oktober komt er een studio (24m2) vrij in Broedplaats KOCH.

Broedplaats KOCH, in Watergraafsmeer, is kleinschalig, maar met genoeg plaats voor verschillende disciplines: van grafisch ontwerpers tot autonoom kunstenaars, ondernemers uit de buurt en maatschappelijke instellingen. Deze community is niet alleen creatief, maar óók maatschappelijk betrokken. Broedplaats KOCH is een ontmoetingsplek voor de buurt. Bewoners en kunstenaars geven samen invulling aan de ‘buurtkamer’. Jong en oud, buren en bewoners vormen deze broedplaats

CAWA is geen vereiste voor deze studio.

Kale huur          € 231,30
Servicekosten € 51,26
BTW 21%           € 59,34
——————————————–
Totaal                € 341,90

Interesse? Stuur dan een mailtje naar karima@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.

En meld je aan voor een bezichtiging op dinsdag 10 september om 16:00u of op donderdag 12 september om 16:00u.

Urban Resort

Hoekruimte met veel ramen op zichtlocatie Broedplaats Costa Rica

Broedplaats Costa Rica is een kleine, betrokken broedplaats met slechts 6 ateliers voor jongere en oudere kunstenaars. De broedplaats is met haar hoge, zonnige ateliers op de begane grond goed zichtbaar vanaf de drukke Piet Heinkade. De ateliers liggen naast de sociëteit van het Ramses Shaffy Huis waar de kunstenaars uit de bovengelegen woningen samenkomen en programma’s worden ontwikkeld.

In deze kleine intieme broedplaats aan de Piet Heinkade komt het hoekatelier vrij: CR 5. De ruimte heeft een extra toegangsdeur direct naar de straat. De ruimte zullen we verhuren aan een tweetal door de CAWA positief getoetste kunstenaars die het huurcontract met elkaar delen.

Binnen Broedplaats Costa Rica zijn we op zoek naar actieve huurders die veel aanwezig zijn en graag samenwerken met medebroedplaatsgenoten aan een open atelieravond en geïnteresseerd zijn in andere samenwerkingen.

Kale huur           € 337,64
Servicekosten  € 100,52
BTW 21%            €   92,01
________
Totaal € 530,17

Interesse? Mail hilde@urbanresort.nl

Urban Resort

Green Studios fully-equipped, rehearsal room / recording studio

Green Studios is a fully-equipped, rehearsal room / recording studio.

It consists of a spacious live room, with 4 smaller recording booths connected to a master control room.

 
Check the website for more info. www.greenstudios.nl

Urban Resort

Atelier voor CAWA kunstenaars in Broedplaats Costa Rica

Broedplaats Costa Rica is een kleine, betrokken broedplaats met slechts 6 ateliers voor jongere en oudere kunstenaars. De broedplaats is met haar hoge, zonnige ateliers op de begane grond goed zichtbaar vanaf de drukke Piet Heinkade. De ateliers liggen naast de sociëteit van het Ramses Shaffy Huis waar de kunstenaars uit de bovengelegen woningen samenkomen en programma’s worden ontwikkeld.

In deze kleine intieme broedplaats aan de Piet Heinkade komt een mooi atelier vrij: CR 2. De ruimte zullen we verhuren aan een tweetal door de CAWA positief getoetste kunstenaars die het huurcontract met elkaar delen.

Binnen Broedplaats Costa Rica zijn we op zoek naar actieve huurders die veel aanwezig zijn en graag samenwerken met medebroedplaatsgenoten aan een open atelieravond en geïnteresseerd zijn in andere samenwerkingen.

Kale huur           € 405,72
Servicekosten  € 120,78
BTW 21%            € 110,56
________
Totaal € 637,06

Interesse? Mail hilde@urbanresort.nl

Urban Resort

Zaal- en keukenverhuur broedplaats TUGELA85

Publieksruimtes huren

De Blauwe Zaal:

De Blauwe Zaal is de studio annex publieksruimte op de begane grond van het gebouw. De Blauwe Zaal is beschikbaar voor iedereen in uit de buurt of daarbuiten die een betaalbare ruimte zoekt om te vergaderen, te ontmoeten, te presenteren, op te treden of te repeteren. De ruimte van 48 m2 is licht en met een deur verbonden met een grote tuin.

Aan de zaal grenzen een keukentje, een simpele kleedruimte en een toilet. Achter de gang ligt de grote keuken waar voor grote partijen gekookt kan worden. Voor vergaderingen of presentaties zijn enkele tafels, 50 stoelen, een beamer, scherm en geluidsinstallatie aanwezig.
Max capaciteit is 50 mensen of 40 eters.

Keuken:

De goed geoutilleerde keuken grenst aan de tuin en ligt naast de Blauwe Zaal. In de keuken kan voor max 100 personen gekookt worden. De keuken wordt onder andere gebruikt door ’t kleinkookbedrijf en het Top Kook Team.

Motuinkamer:

De Motuinkamer is een sfeervol ingerichte ruimte vol inspiratie rond natuur, tuinieren en eten met openslaande deuren naar de (moes)tuin. De Motuinkamer is geschikt voor workshops rond tuinieren, schilderen, druktechnieken etc.
De ruimte huisvest ook Eelco’s Plantenbibliotheek, open op vrijdag en zondag.

Blauwe Zaal, keuken en Motuinkamer kunnen ook in combinatie gehuurd worden.

Tarieven:

Voor zakelijke evenementen rekenen wij:
30,00 per uur/ 110,00 per dagdeel/ 200,00 per dag Ex BTW

Voor buurtbewoners en kleinschalige initiatieven is een gereduceerd tarief mogelijk.

Bij interesse stuur een mailtje naar: verhuur@tugela85.nl of bel 0636502460.

Urban Resort

Inloopatelier in Broedplaats REMISE

In het inloopatelier de Remise wordt geschilderd, getekend, gefotografeerd, ontworpen, gecreëerd. Door meerdere creatievelingen, professioneel of amateur, onafhankelijk maar wel in dezelfde ruimte. Een creatieve kruisbestuiving. Zeven dagen per week.

Inloopatelier De Remise beschikt over een ruime hoeveelheid werkplekken in een hoge, goed verlichte ruimte. Je deelt de ruimte en de middelen die er in staan met elkaar.

Je kunt kiezen voor verschillende contractvormen. Ben je al een tijd op zoek naar een vaste werkplek, dan is een jaarcontract het voordeligst. Zoek je meer een tijdelijke oplossing, bijvoorbeeld voor een project of een specifieke opdracht, kun je ook kiezen voor een contract van 6 maanden.

Kosten

€ 133,00 per maand exclusief btw (jaarcontract)

€ 166,00 per maand exclusief btw (half jaarcontract)

Wil je meer weten of wil je eerst een keer langskomen om te kijken of inloopatelier De Remise je bevalt? Vul dan het contactformulier in voor een afspraak!

OPENINGSTIJDEN EN INFORMATIE

0628954107
11am – 17pm
www.atelierderemise.com

Atelier de Remise van Creatieve Makers Amsterdam is een onderneming met een sociaal gezicht. Creatieve Makers Amsterdam is een initiatief van Rick Goudsmit en Jasper Banen die met de stichting KunstWest al veel kunstprojecten in Amsterdam Nieuw West hebben georganiseerd en eigenaars zijn van het C-lab.

Urban Resort

Medehuurder gezocht: werkplek op woensdag en donderdag in een klein creatief kantoor

Medehuurder gezocht voor klein creatief kantoor

Per direct is er in Broedplaats ACTA een kleine kantoorruimte beschikbaar op de woensdag en donderdag (en eventueel een weekenddag). De ruimte is op de eerste verdieping, heeft een raam en is geschikt om bijvoorbeeld te illustreren of te schrijven.

De huur voor deze dagen is 55,- per maand. Op de andere dagen wordt de ruimte gebruikt door een illustrator/ grafisch vormgever.

Broedplaats ACTA biedt ruimte aan zo’n 180 creatieven. Op de begane grond en de eerste verdieping van het pand zitten verschillende ateliers, studio’s en werkruimtes met daarin diverse kunstenaars, (sociaal/cultureel) ondernemers, muzikanten, makers of andere creatieven. Ook café en club Radion is onderdeel van de broedplaats.

Bij interesse en vragen kan gemaild worden naar: stefan@studioteppo.nl