Urban Resort

Werkruimte (0.V13a) beschikbaar in Broedplaats HW10

Sinds de zomer van 2012 is deze voormalige school in Slotervaart omgetoverd tot een broedplaats die op initiatief en in samenwerking van buurtbewoners is ontstaan. Het is een levendige community met een ontmoetingsruimte en veel publieksactiviteiten, die een belangrijke functie voor de buurt vervult. Denk daarbij aan open atelierroutes, yoga, vechtsport en workshops voor en door bewoners uit Slotervaart. De disciplines van de huurdersgroep lopen breed uiteen, zo zijn er kunstenaars die zich bezighouden met keramiek, beeldhouwen/boetseren, schilderen en ontwerpen. Ook geven veel van de huurders workshops voor de buurt. Daarnaast is er elke woensdagochtend in Lokaal 01 koffie voor de buurt.

Kale huur                          €    136,55
BTW                                   €    38,60
Servicekosten                 €    47,25
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €   222,40

Broedplaats HW10 is een broedplaats die een sterke binding heeft met de buurt. Daarom zijn we voor deze werkruimte specifiek ook op zoek naar een huurder die een sterke binding heeft met de buurt rondom HW10 of deze wil creëren. De ruimte bevat een inbouw met beperkte geluidsisolerende werking welke ter overname omniet wordt aangeboden. De huurder is zelf verantwoordelijk voor deze inbouw. Over het algemeen zal met een koptelefoon gewerkt moeten worden.

Interesse? Stuur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl. Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Geef ook aan of je al een binding hebt met HW10 of de buurt of hoe je denkt deze te gaan creëren. Voeg eventueel een CV of portfolio toe van je werk en waar je mee bezig bent. Uiterlijk 2 juni hoor je of je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging.

De bezichtigingen zullen plaatsvinden in verschillende rondes op dinsdag 7 juni tussen 10:00 en 12:00 uurLet op: bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging en bevestiging.

Urban Resort

Compacte werkruimte ACTA 1.40

Broedplaats ACTA, het vroegere Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, opereert tegenwoordig als creatieve broedplaats. Met zo’n 200 creatieve ondernemers en kunstenaars in 75 werkruimtes, is het nu een plek waar mensen samenkomen om te creëren en te ontmoeten. RADION is gehuisvest in deze broedplaats en biedt een cultureel podium, inclusief 24-uursclub, eetcafé en expozaal. 12 huurders hebben de mogelijkheid een woon-werkruimte te huren. Daarnaast verbouwt de ACTA tuingroep groente en houden ze bijen in het voedselbos. De OPEN ACTA is een initiatief van creatieve ondernemers uit de broedplaats, waarbij aansluiting wordt gezocht met de buurt. Hiernaast huisvest TWA 460 studenten in de bovenverdiepingen van het ACTA gebouw. Dit alles maakt ACTA tot een plek waar altijd iets te beleven is.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping.

Kale huur                          €    102,31
BTW                                   €    21,55
Servicekosten                 €    49,77
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €   173,63

Interesse? Stuur een mailtje naar janthe@urbanresort.nl. Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Voeg eventueel een CV of portfolio toe van je werk en waar je mee bezig bent.

De bezichtigingen zullen plaatsvinden in verschillende rondes op donderdag 9 juni tussen 15:00 en 17:00 uurLet op: bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging en bevestiging.

Urban Resort

Grote werkruimte L 1.4 beschikbaar bij broedplaats Lely

In broedplaats Lely komt op de 1e verdieping een zeer ruim kantoor vrij. Je deelt de verdieping met verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance Collective, De Appel en Dood Paard. Voor deze ruimte zijn we opzoek naar een partij of instelling die de ruimte zal gebruiken als kantoorruimte of werkruimte/atelier (onder voorwaarden bespreekbaar). Boven deze etage bevindt zich een woonverdieping dus deze ruimte is niet geschikt als werkplaats, muziek- of opnamestudio.

Kale huur                          €    438,37
Servicekosten                 €    159,86
———————————————————–
Totaal (excl. btw)         €   598,23 

Interesse? Stuur een mailtje naar anne@urbanresort.nl

Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Op basis van deze aanmelding wordt besloten of je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging.

De bezichtigingen zullen 1 op 1 plaatsvinden en de eerste ronde staat gepland op woensdag 1 juni van 15:00 tot 17:00 uur (in tijdslot van 15 min). Let op: bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.

Urban Resort

Ruim kantoor L 1.13 + L 1.14 beschikbaar bij broedplaats Lely

In broedplaats Lely komt op de 1e verdieping een zeer ruim kantoor vrij. Het kantoor beschikt daarnaast ook nog over een echte kluis die gebruikt wordt als opslag. Je deelt de verdieping met verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance Collective, De Appel en Dood Paard. Voor deze ruimte zijn we opzoek naar een partij of instelling die de ruimte zal gebruiken als kantoorruimte. Gebruik als werkruimte is onder voorwaarden bespreekbaar. Boven deze etage bevindt zich een woonverdieping dus deze ruimte is niet geschikt als werkplaats, muziek- of opnamestudio.

In de gang is een gedeelde kitchenette. De ruimte beschikt daarnaast over een kluisruimte die gebruikt wordt als opslag.

Kale huur                          €    526,87
Servicekosten                 €     193,16
———————————————————–
Totaal (excl. btw)         €   720,03

Interesse? Stuur een mailtje naar anne@urbanresort.nl

Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Op basis van deze aanmelding wordt besloten of je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging.

De bezichtigingen zullen 1 op 1 plaatsvinden en de eerste ronde staat gepland op woensdag 11 mei van 15:00 tot 17:00 uur (in tijdslot van 15 min). Let op: bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.

Urban Resort

Ruime studio in broedplaats Lycka zoekt medehuurder

Hoi! Ben jij de missende schakel voor onze fijne werkruimte? Een fashion designer, grafisch ontwerper, video artist, sieradenontwerper of gewoon ZZP’er in de kunsten die graag wilt werken aan je bureau met wat sfeer in de ruimte? 

We hebben een studio van 38m2 in een splinternieuw pand vlak naast station Sloterdijk op broedplaats LYCKA. De studio ligt op de begane grond en is erg licht, hoog (3 meter hoge muren) met grote ramen en een eigen buitengevel met bankje. De ruimte zou door jou gedeeld worden met Riemke en An Wen – twee fashion designers. Je krijgt een eigen hoek van de ruimte met je bureau en een kast om spullen op te slaan. Er is een gemeenschappelijke keuken en WC. LYCKA is een creatieve broedplaats, er zitten veel videobewerkers in het pand, maar ook beeldend kunstenaars en performance artists. Het pand heeft ook een eigen buurtruimte voor de bewoners en huurders waar exposities worden gehouden en waar er mogelijk ook binnenkort een café komt.
Huur inclusief verzekering, internet en servicekosten is E160,- per maand. Dit bedrag is ex 21% btw (aftrekbaar als ZZP/eigen bedrijf). Voor meer informatie mail naarcontact@maartjeenkine.nl

Urban Resort

CAWA-werkruimte voor duo LU0.05 beschikbaar in LUTKE

In broedplaats LUTKE komt een ruime en lichte werkruimte vrij op de begane grond. Deze broedplaats is een monumentaal werkpand in Osdorp tussen de weilanden. Op de begane grond en eerste verdieping bevinden zich allerlei verschillende soorten werkruimtes. Ruimte LU 0.05 is geschikt als werkruimte, kantoor of atelier, helaas niet als muziek-, geluids- of opnamestudio. Let op: voor deze ruimte zijn twee positieve CAWA basistoets verplicht. De deadline voor het afronden van de CAWA-toets is 22 mei. Voor meer informatie over de CAWA basistoets, klik hier.

Kale huur                          €   399,79
Servicekosten                 €     84,50
———————————————————–
Totaal (excl. btw)         €    484,30

Interesse? Stuur een mailtje naar Janthe@urbanresort.nl.
Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Voor meer informatie over de aanmeldprocedure, klik hier.

Urban Resort

Lichte werkruimte SP 0.06B beschikbaar in SUP

In Broedplaats SUP aan het Surinameplein komt een lichte en ruime werkruimte vrij. Deze broedplaats wordt gedeeld met onder andere een toneelschool, muzikanten, filmproducenten, een yogastudio, developers, kunstenaars, en andere creatievelingen. SUP is een woon-werkpand waardoor er de hele dag door reuring is. De werkruimte heeft aan de tuinkant een grote raampartij met openslaande deuren. Deze ruimte is geschikt als kantoor, werkruimte of atelier, helaas niet als geluid- of opnamestudio. De werkruimte is extra beveiligd met twee rolluiken.

Kale huur                          €    411,20
Servicekosten                 €      68,13
Voorschot leveringen   €      38,93
———————————————————–
Totaal (excl. btw)         €   518,26

Interesse? Stuur een mailtje naar anne@urbanresort.nl
Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. 

De bezichtigingen zullen 1 op 1 plaatsvinden en de eerste ronde staat gepland op dinsdag 5 april van 15:00 tot 17:00 uur (in tijdslot van 15 min). Let op: bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.

Urban Resort

CAWA-werkruimte LU1.03 beschikbaar in LUTKE

In broedplaats LUTKE komt een ruime en lichte werkruimte vrij op de eerste verdieping. Deze broedplaats is een monumentaal werkpand in Osdorp tussen de weilanden. Op de begane grond en eerste verdieping bevinden zich allerlei verschillende soorten werkruimtes. Let op: voor deze ruimte is een positieve CAWA basistoets verplicht. De deadline voor het afronden van de CAWA-toets is 22 mei. Voor meer informatie over de CAWA basistoets, klik hier.

Ruimte LU 1.03 is geschikt als werkruimte, kantoor of atelier, helaas niet als muziek-, geluids- of opnamestudio.

Kale huur                          €     171,07
Servicekosten                 €     58,50
———————————————————–
Totaal (excl. btw)         €   229,57

Interesse? Stuur een mailtje naar Janthe@urbanresort.nl
Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Voor meer informatie over de aanmeldprocedure, klik hier.

Urban Resort

CAWA-werkruimte voor duo LU0.08A+B beschikbaar in LUTKE

In broedplaats LUTKE komt een ruime en lichte werkruimte vrij op de begane grond. Deze broedplaats is een monumentaal werkpand in Osdorp tussen de weilanden. Op de begane grond en eerste verdieping bevinden zich allerlei verschillende soorten werkruimtes. Werkruimte LU 0.08A+B bestaat uit een grote ruimte met veel lichtinval en een achterruimte die geschikt is als werkruimte, kantoor of atelier, helaas niet als muziek-, geluids- of opnamestudio. Let op: voor deze ruimte zijn twee positieve CAWA basistoetsen verplicht. De deadline voor het afronden van de CAWA-toets is 22 mei. Voor meer informatie over de CAWA basistoets, klik hier.

Kale huur                          €   350,02
Servicekosten                 €     117,98
———————————————————–
Totaal (excl. btw)         €   468,00

Interesse? Stuur een mailtje naar Janthe@urbanresort.nl
Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Voor meer informatie over de aanmeldprocedure, klik hier.

Urban Resort

CAWA-werkruimte voor duo LU0.01 beschikbaar in LUTKE

In broedplaats LUTKE komt een ruime en lichte werkruimte vrij op de begane grond. Deze broedplaats is een monumentaal werkpand in Osdorp tussen de weilanden. Op de begane grond en eerste verdieping bevinden zich allerlei verschillende soorten werkruimtes. Werkruimte LU 0.01 heeft een entrosol van 17,5 m2 en is geschikt als werkruimte, kantoor of atelier, helaas niet als muziek-, geluids- of opnamestudio. Let op: voor deze ruimte zijn twee positieve CAWA basistoetsen verplicht. De deadline voor het afronden van de CAWA-toets is 22 mei. Voor meer informatie over de CAWA basistoets, klik hier.

Kale huur                          €   465,93
Servicekosten                 €    118,63
———————————————————–
Totaal (excl. btw)         €   584,56

Interesse? Stuur een mailtje naar Janthe@urbanresort.nl
Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Voor meer informatie over de aanmeldprocedure, klik hier.