Urban Resort

Werkruimte (18,9 m2) beschikbaar in Broedplaats Koch

Per 1 juni komt er een werkruimte van 18,9 m2 vrij in Broedplaats Koch. De ruimte bevindt zich op de begane grond en kijkt uit op de achterzijde van het gebouw. De ruimte bevindt zich tussen allerlei verschillende disciplines, waaronder documentairemakers, video editors, schilders en kledingmakers. Broedplaats Koch is hiernaast ook een buurtbroedplaats, met veel huurders die ook in de buurt wonen, een buurtkamer waar activiteiten voor de buurt kunnen worden georganiseerd en ook een prachtige binnentuin. Er is een actieve huurdersgroep die regelmatig huurdersborrels en andere activiteiten organiseren.

Kale huur:                € 234,54
Servicekosten:       € 52,54
BTW 21 %                 € 60,29
—————————————-
Totaal                    € 347,37

Interesse? Stuur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl!
Vertel hierbij kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.

Bezichtigingen zijn enkel 1 op 1 mogelijk en zullen plaatsvinden op donderdag 6 mei vanaf 14:00 uur (telkens in tijdslot van 15 min). Let op: het tijdslot dient te worden bevestigd gezien de 1 op 1 planning.

Urban Resort

Werkruimte (0.26c) beschikbaar in broedplaats LELY

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats in een monumentaal voormalig schoolgebouw waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele culturele instellingen huizen zoals De Appel die tentoonstellingen en andere programma’s organiseert in de toonaangevende aula. Ook vind je er partijen als Dood Paard, CircusLab en Open Embassy.

Aan de oostzijde op de begane grond komt een werkruimte vrij in broedplaats LELY (excl. spullen op de foto’s).

Kale huur                        €    74,07
Servicekosten               €    46,10
———————————————————–
Totaal (excl. btw)       €    120,17

Interesse? Stuur een mailtje naar quirina@urbanresort.nl!
Vertel hierbij kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.

Bezichtigingen zijn enkel 1 op 1 mogelijk en zullen plaatsvinden op maandag 17 mei vanaf 13:00 uur (telkens in tijdslot van 15 min). Let op: het tijdslot dient te worden bevestigd gezien de 1 op 1 planning.

Urban Resort

Theaterzaal, Productiestudio & Meetingroom VLUGT

 

DANSGEZELSCHAPPEN, THEATERMAKERS, PRESENTATOREN & DOCENTEN OPGELET!

Vanaf juli 2021 Beschikt De Vlugt over een grote zaal, twee productiestudio’s en meerdere vergader/workshop ruimtes die door partijen van buitenaf gehuurd kunnen worden. Alle zalen zijn uiterst flexibel in te richten en te gebruiken voor velerlei doeleinden.

Bijvoorbeeld:

-> Jij bent theatermaker en je hebt voor twee maanden een repetitieruimte nodig waar je ook enkele try-outs kan spelen.

-> Jouw dansgezelschap zoekt voor de zomerperiode een studio om een voorstelling met jongeren te maken en uit te voeren.

-> Uw hogeschool wil een heel studiejaar op woensdag- en vrijdagmiddag danscolleges geven in een productiestudio.

-> Uw maatschappelijke instelling wil een lezingenreeks houden over internationale vrouwenrechten.

-> Uw startup heeft nog geen vaste locatie en huurt voor de d duur van een week een vergaderzaal om daar potentiele partners te ontvangen.

 

BEKIJK HIER DE BROCHURE MET ALLE MOGELIJKHEDEN!

LEES HIER MEER OVER DE VLUGT!

 

Voorstel op maat

Bij de verhuur van onze zalen maken wij gebruik van verschillende tarieven voor kunstenaars en culturele ondernemers, maatschappelijke organisaties en commercie?le instellingen.Voor informatie over tarieven of een voorstel op maat kunt u contact opnemen met Shai Langen via shai@urbanresort.nl

 

Algemeen

De Vlugt is rolstoeltoegankelijk. Onze theaterzaal bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via een lift.De Vlugt beschikt niet over een eigen parkeergelegenheid. Parkeren aan de Burgemeester de Vlugtlaan en in de achterliggende woonwijken is gratis voor maximaal twee uur.In het hele gebouw is beveiligd draadloos internet aanwezig.

 

Partijen die aansluiting hebben met het profiel van de broedplaats, het talentontwikkelingsprogramma of het volwassenen programma hebben een streepje voor, maar deze binding is geen vereiste om in De Vlugt te kunnen huren.

Urban Resort

Ruime werkruimte SP1.46 in Broedplaats SUP

Broedplaats SUP  biedt ruimte aan ruim 100 creatieven, waarvan 62 een woon-werk atelier hebben verspreid over 4 verdiepingen. Op de begane grond van het hoofdgebouw bevinden zich 10 werkruimten en een gemeenschappelijke ruimte met pantry. In de kelder hebben 8 huurders een (muziek)studioruimte gebouwd. De broedplaats biedt een inspirerende en creatieve werkomgeving waar verschillende disciplines dagelijks creëren en samenkomen: van dansers tot theatermakers, ontwerpers tot muzikanten en filmmakers tot fotografen. 

Er komt een grote ruimte van 74 m2, met zichtfunctie en een hoog plafond, vrij in Broedplaats SUP. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping met een mooi uitzicht over het Surinameplein. De ruimte krijgt veel natuurlijk licht binnen dankzij de grote ramen aan beide zijden.

We zijn in het bijzonder op zoek naar een culturele of maatschappelijke partij die de ruimte open wil stellen voor de buurt en graag onderdeel is van een creatieve broedplaats. Daarnaast is de ideale nieuwe huurder er een die: niet snel geluidsoverlast ervaart van omgevingsgeluiden en uitschieters van de naast gelegen theater oefenruimte. Helaas is de ruimte nadrukkelijk niet geschikt voor een bandrepetitie of andere geluidsproducerende activiteiten.

Kale huur:                € 793,70 
Servicekosten:       € 204,11
BTW 21 %                 € 209,54
—————————————-
Totaal                    € 1.207,35

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar: Saskia@urbanresort.nl 

 

 

 

Urban Resort

(Sociaal)onder-nemer gezocht ! Ondersteunende horeca Broedplaats de VLUGT

Download de BROCHURE de VLUGT voor meer informatie over onze ideale kandidaat!

Meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging, neem dan contact op met Shai Langen via shai@urbanresort.nl of 020-6937575.

 

 

 

Urban Resort

Geluidsstudio VKG

Een gezellige en betaalbare studio te huur in Broedplaats VKG voor een dagdeel of zelfs voor meerdere dagen!
Beschikbaar voor het schrijven, opnemen, mixen, masteren, oefenen en het genieten van muziek. Voor meer info over de apparatuur en het huren van de ruimte klik hier.

Klik op de PDF om ‘m te vergroten. Bij vragen; stuur een DM op Instagram (zie icoontje rechts boven deze tekst).


Urban Resort

Geluidstudio VKG

Green Studios Amsterdam is te huur per dagdeel en voor vaste dagen!
Een volledig uitgeruste repetitieruimte / opnamestudio in de kelder van Broedplaats VKG. Een live-ruimte met vier kleinere opnamecabines verbonden met een master-controlekamer, uitgerust met 32 opnametracks van Universal Audio / Midas-kwaliteit en een breed scala aan microfoons en versterkers.

Naast de uitrusting en ervaring heeft de studio een “muzikant vriendelijke” sfeer. Voeg daar de geweldige koffie boven en goedkope parkeergelegenheid bij het hotel aan toe en het is gemakkelijk te zien waarom Green Studios de perfecte plek is voor allerlei muziekprojecten.

Luister naar de geluidsfragmenten van onze thuisproducenten op onze website en neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

—————————————————————————–

Green Studios Amsterdam is for rent per day or for fixed dates.

A fully-equipped, rehearsal room / recording studio. It consists of a spacious live room, with 4 smaller recording booths connected to a master control room.

 
Check the website for more info. www.greenstudios.nl

Urban Resort

Zaal, Meetingroom & Productiekeuken TUGELA85

Publieksruimtes huren

De Blauwe Zaal:

De Blauwe Zaal is de studio annex publieksruimte op de begane grond van het gebouw. De Blauwe Zaal is beschikbaar voor iedereen in uit de buurt of daarbuiten die een betaalbare ruimte zoekt om te vergaderen, te ontmoeten, te presenteren, op te treden of te repeteren. De ruimte van 48 m2 is licht en met een deur verbonden met een grote tuin.

Aan de zaal grenzen een keukentje, een simpele kleedruimte en een toilet. Achter de gang ligt de grote keuken waar voor grote partijen gekookt kan worden. Voor vergaderingen of presentaties zijn enkele tafels, 50 stoelen, een beamer, scherm en geluidsinstallatie aanwezig.
Max capaciteit is 50 mensen of 40 eters.

Keuken:

De goed geoutilleerde keuken grenst aan de tuin en ligt naast de Blauwe Zaal. In de keuken kan voor max 100 personen gekookt worden. De keuken wordt onder andere gebruikt door ’t kleinkookbedrijf en het Top Kook Team.

Motuinkamer:

De Motuinkamer is een sfeervol ingerichte ruimte vol inspiratie rond natuur, tuinieren en eten met openslaande deuren naar de (moes)tuin. De Motuinkamer is geschikt voor workshops rond tuinieren, schilderen, druktechnieken etc.
De ruimte huisvest ook Eelco’s Plantenbibliotheek, open op vrijdag en zondag.

Blauwe Zaal, keuken en Motuinkamer kunnen ook in combinatie gehuurd worden.

Tarieven:

Voor zakelijke evenementen rekenen wij:
30,00 per uur/ 110,00 per dagdeel/ 200,00 per dag Ex BTW

Voor buurtbewoners en kleinschalige initiatieven is een gereduceerd tarief mogelijk.

Bij interesse stuur een mailtje naar: verhuur@tugela85.nl of bel 0636502460.

Urban Resort

Yoga & Dans studio HW10

Wil je een workshop of sessie ruimte huren in Amsterdam?

Je bent van harte welkom om jouw workshop te organiseren in ons Centrum. We hoeven geen hoofdprijzen te vragen, omdat we in een broedplaats werkzaam zijn. Dat scheelt, en onze grote workshop ruimte heeft een professionele geluidsinstallatie en is schoon en mooi! Kijk maar op de foto’s hieronder.

Het Centrum voor Happiness ligt nabij de Sloterplas in een prachtige, groene omgeving in Amsterdam Nieuw-West. Het maakt deel uit van een verzamelgebouw : HW10, broedplaats voor kunstenaars en cultural creatives. We beschikken in het gebouw over twee ruimten:

Studio 14 (de Yogazaal), dat is een mooie goed te verwarmen schone ruimte die perfect is voor dans, yoga en andere workshops. Deze zaal is c.a. 80 m2, en er is een plekje om koffie en thee te zetten en te drinken. Deze workshopruimte is te huur variërend van 15 euro per uur (minimaal 2 uur) doordeweeks t/m 75 euro alleen per dagdeel in het weekend.*

Studio 13 (het Atelier) Deze ruimte is 25 m2 en is geschikt voor sessies, samen eten met groepen, vergaderruimte of kleedruimte. Er zit een klein keukentje in en alles kan achter gordijnen weggeborgen worden. Deze ruimte kost 15 euro per 2 uur doordeweeks en 40 euro per dagdeel in het weekend.* Beide ruimten kunnen los van elkaar of samen gehuurd worden.

*voor particulieren en ZZP-ers. Voor andere bedrijven en voor langdurige huur gelden andere prijzen op aanvraag.

Spelregels & annuleringsregeling:

Een paar belangrijke regels: Voor alle huur geldt dat je kunt annuleren tot uiterlijk een week voor aanvang, de kosten bedragen dan 20% van het afgesproken tarief. Als je minder dan 1 week tevoren afzegt, betaal je 100%. Je mag wel je laten vervangen door een collega (bijv bij ziekte) of 1x de reservering kosteloos opschuiven naar een nieuwe datum(data) die je meteen boekt.
De ruimtes moeten schoon worden opgeleverd, incl. de wc’s en douche. Er mogen géén schoenen in de zaal en ook geen open vuur (wierook of kaarsen). Na afloop: Koelkast leeg, koffiefilters weg en prullenbak geleegd. Er mag geen afwas blijven staan, ook geen schone vaat. Niet schoon betekent dat er  schoonmaakkosten (50 euro) bijkomen. Sleutelverlies kost 50 euro.

Extra info over het gebouw:

De workshop ruimte en het atelier bevinden zich aan de achterkant van het gebouw HW10. Bij de achterdeur bevindt zich ook de deurbel voor de grote ruimte. De kleine ruimte is links van de achterdeur en daar kun je op het raam kloppen. Ook zijn er bellen bij de hoofdingang.
In HW10 werken ook andere mensen, er wordt bijvoorbeeld judo gegeven, er is muziekles, tekenles, keramiek, fotografie, meubelontwerp en beeldende kunst. Dat betekent dat je soms iets hoort van andere mensen in het gebouw of op de aangrenzende binnenplaats. In de praktijk valt het erg mee, we hebben de workshop zaal en het atelier geïsoleerd.

Rolstoel toegankelijk:

Het verzamel gebouw heeft een speciale oprit bij de hoofdingang, aan de voorzijde voor mensen met een lichamelijke beperking. Daarnaast bevindt zich ook het aangepaste toilet (ingang via de keuken). Bij onze studio’s bevinden zich een douche en vier toiletten.

Jouw workshop op de website:

Als service zetten we jouw workshop(s) op de website, mits je dat vantevoren helder aangeeft en zelf  (platte) teksten maakt. Foto’s svp meesturen in apart bestand.

Bereikbaarheid:
Parkeren is betaald tot 19.00 uur en op zondag gratis. Het adres van de broedplaats is Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam, dat ligt op 5-10 minuten loopafstand van OV (tramhalte Johan Huizingalaan & treinstation Amsterdam Lelylaan) en op 5 minuten afstand van de Ring A10.

Als je wilt huren, bel dan met Janine: 06 13795437 of stuur een mailtje: centrumvoorhappiness@gmail.com; Op de website is de agenda te vinden,  daar kan je zien wanneer er  plek is.

 

Urban Resort

Meetingroom & Binnenplaats HW10

Een persoonlijke huiskamerachtige ruimte met een kleine bar waarin mensen zich thuis voelen, voor max. 35 personen per dagdeel te huren. Er worden workshops gegeven, bedrijfsfeestjes, verjaardagen gevierd of inspiratiesessies gehouden. Huur kan éénmalig of wekelijks / maandelijks, inclusief gebruik van koffie, thee, keuken & toiletten.  Nabij station Lelylaan en Sloterplas; na 19u gratis parkeren.

Facebook: “Lokaal 01 van hw10”

Contact: lokaal01hw10@gmail.com