Urban Resort

CAWA-werkruimte beschikbaar in Broedplaats ACTA

Broedplaats ACTA, het vroegere Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, opereert tegenwoordig als creatieve broedplaats. Met zo’n 200 creatieve ondernemers en kunstenaars in 75 werkruimtes, is het nu een plek waar mensen samenkomen om te creëren en te ontmoeten. RADION is gehuisvest in deze broedplaats en biedt een cultureel podium, inclusief 24-uursclub, eetcafé en expozaal. 12 huurders hebben de mogelijkheid een woon-werkruimte te huren. Daarnaast verbouwt de ACTA tuingroep groente en houden ze bijen in het voedselbos. De OPEN ACTA is een initiatief van creatieve ondernemers uit de broedplaats, waarbij aansluiting wordt gezocht met de buurt. Hiernaast huisvest TWA 460 studenten in de bovenverdiepingen van het ACTA gebouw. Dit alles maakt ACTA tot een plek waar altijd iets te beleven is.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping en kijkt uit over het plein van het ACTA gebouw. De ruimte is in te delen in twee ruimtes, met bijvoorbeeld een pantry in het voorste gedeelte. De ruimte bevindt zich in een gang waar veel verschillende disciplines zitten; van geluidsstudio’s & filmmakers tot aan schilders en kledingmakers.

Kale huur          € 337,44
Servicekosten € 165,58
BTW 21%           € 105,63
——————————————–
Totaal                € 608,65

Let op! Het gaat hier om een CAWA-ruimte. Kijk op de CAWA-site wat de voorwaarden hiervoor zijn.

De bezichtigingen zullen plaatsvinden 1 op 1. Interesse? Stuur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl, met een kort verhaaltje wat je doet en wie je bent. De bezichtigingen zullen plaatsvinden op 30 november.

Urban Resort

Looking for an artist to join our communal living space in ACTA (work/living space)

Living/working space Broedplaats ACTA
We are 11 artists looking for an artist to join our communal living space in the ACTA building, from 1st of January onwards. We all have a workspace/studio/atelier in ACTA. We have musicians, filmmakers, actors, photographers and performers living with us.
Sometimes people work together, most people have their own practice. Our group exists of people who are responsible and sociable but also can respect each other’s privacy. Twelve is a lot, but since we all have a workspace downstairs twelve doesn’t always feel like a lot. Please consider if communal-living is something for you before reacting. We are looking for a new roommate who is planning to live with us for a longer period of time, because we strive to build a community that’s growing stable and strong <3
Specs living space:
– you need to be a registered ZZP-er for the belastingdienst.
– you need to pass the CAWA test (gemeente Amsterdam)  (deadline 5th of December: https://www.ateliers.amsterdam.nl/algemeen/informatie-toetsen/ )
– bedroom room is 14 square meters, with a high ceiling (4m) so the bed is build on a vide (with stairs)
– kitchen, bathroom, toilets & hallway is shared space.
– building is old; we need to keep investing in it ourselves to keep it nice, cosy and liveable.
– you pay €380 for the room €25 for the housepot (to pay our cleaner and other expenses).
Specs working space:
– The studio is a space of 33 m2. The space is divided into two workspaces (see pictures).
– It is a CAWA-studio, so you need to be registered (https://www.amsterdam.nl/kunst-cultuur/ateliers-broedplaatsen/voorwaarden/).
– The costs are €301,13 a month.
– It’s a quiet studio on the ground floor with view on the garden. The neighbours are a painter and an art direction/creative agency. So any profession that makes noise isn’t suitable.
If you are interested, please e-mail a short introduction and motivation to info@jeskedeblauw.nl

The hospiteer-date will be the 9th of December at 20:00.


Urban Resort

Medehuurder gezocht voor ruime studio in broedplaats WESTERDOK

Ateliers Westerdok beschikt over een studio van circa 42 m2 op de eerste verdieping met eigen w.c. en pantry die voor creatieven te huur is.
Het atelier is op 10 minuten lopen van Centraal Station Amsterdam. De entreedeur is via Ateliers Westerdok, Winthontstraat 13. Via het atelier bereik je de studioruimte. Op de foto’s van de begane grond ruimte zie je de trap, die naar het kantoor leidt.

De muren mogen beschilderd of behangen worden. Aan het plafond hangt een geluid isolerend paneel. Voor de 2 grote ramen hangen vitrages en gordijnen. Indien gewenst kan er van een bureau en enkele bureaustoelen gebruik worden gemaakt. Er is wifi aanwezig.
Naast de toegang via het halletje boven aan de trap zit teven een apart deel met een eigen toilet en een eigen pantry met koud water.

De beoogd huurder kan in overleg tegen gereduceerd tarief de grote atelierruimten van 200 m2 op de begane grond inhuren voor eigen producties.

Prijs: 600 euro per maand excl. 21% btw, incl. alle voorzieningen als water, electra, wifi, glasverzekering e.d
Lokatie: Ateliers Westerdok Producties Westerdok 318, 1013 BH Amsterdam.

Bij interesse, stuur dan een mail met je gegevens, en je motivatie naar Sanne Verdult, sanne@atelierswesterdok.nl

Urban Resort

CAWA-atelier op de tweede verdieping van broedplaats de KAZERNE

Stichting Urban Resort ontwikkelt de komende 5 jaar, i.s.m. LOLA en buurtbewoners Maru Asmellash  (o.a. bekend van kledingmerk The New Originals) en Dennie Armelita, broedplaats de KAZERNE, 4 min lopen van Metrostation Reigersbos.

In deze voormalig Brandweerkazerne komen maar liefst 18 studio’s voor creatieve ondernemers, kunstenaars en culturele organisaties uit Zuidoost. Daarnaast komt
er een muziekproductieruimte, buurtwerkplaats, flex-werkplekken, (buurt)podium, buurtkeuken, koffiebar en sportzaal in het gebouw.

Deze ruimte KAZ 2.02 (13,7m2) op de tweede verdieping van broedplaats KAZERNE  Het toilet deel je met de andere huurders op dezelfde etage.

!Er zijn geen muziekstudio’s meer beschikbaar en beschikbare ruimtes zijn hiervoor niet geschikt!

CAWA is een vereiste.
Voor deze ruimte zijn we op zoek naar iemand die bereid is om de CAWA toetsing te doen. Lees hier stap voor stap stap hoe je de CAWA-aanmelding kan doen.

Kale huur € 150,00
Servicekosten € 37,60
BTW 21% € 39,40
—————————
Totaal € 227,00

Interesse? Stuur dan een mailtje naar saskia@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Let op: bezichtigingen zijn enkel 1 op 1 mogelijk.

 

 

Urban Resort

Ruim CAWA-atelier in broedplaats de KAZERNE

Stichting Urban Resort ontwikkelt de komende 5 jaar, i.s.m. LOLA en buurtbewoners Maru Asmellash en Dennie Armelita, broedplaats de KAZERNE, 4 min lopen van Metrostation Reigersbos.

In deze voormalig Brandweerkazerne komen maar liefst 18 studio’s voor creatieve ondernemers, kunstenaars en culturele organisaties uit Zuidoost. Daarnaast komt er een muziekproductieruimte, buurtwerkplaats, flex-werkplekken, (buurt)podium, buurtkeuken, koffiebar en sportzaal in het gebouw

Dit atelier KAZ 2.08 (20,7m2) op de tweede verdieping is een van de grootste werkruimte in deze broedplaats. Het toilet deel je met de andere huurders op dezelfde etage.

!Let op er zijn geen muziekruimtes meer beschikbaar!

CAWA is een vereiste.
Voor deze ruimte zijn we op zoek naar iemand die bereid is om de CAWA toetsing te doen.

Kale huur          € 175,00
Servicekosten € 56,95
BTW 21%           € 48,71
——————————————–
Totaal              € 280,66

Interesse? Stuur dan een mailtje naar saskia@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Let op: bezichtigingen zijn enkel 1 op 1 mogelijk.

Urban Resort

CAWA-ruimte ideaal voor bureauwerk in broedplaats de KAZERNE

Stichting Urban Resort ontwikkelt de komende 5 jaar, i.s.m. LOLA en buurtbewoners Maru Asmellash en Dennie Armelita, broedplaats de KAZERNE, 4 min lopen van Metrostation Reigersbos.

In deze voormalig Brandweerkazerne komen maar liefst 18 studio’s voor creatieve ondernemers, kunstenaars en culturele organisaties uit Zuidoost. Daarnaast komt er een muziekproductieruimte, buurtwerkplaats, flex-werkplekken, (buurt)podium, buurtkeuken, koffiebar en sportzaal in het gebouw.

Deze ruimte KAZ 1.02 (7,2 m2) op de eerste verdieping is ideaal voor creatief bureauwerk. Het toilet deel je met de andere huurders op dezelfde etage.

!Er zijn geen muziekstudio’s meer vrij en beschikbare ruimten zijn hiervoor niet geschikt!

CAWA is een vereiste.
Voor deze ruimte zijn we op zoek naar iemand die bereid is om de CAWA toetsing te doen.

Kale huur          € 100,00
Servicekosten € 19,79
BTW 21%           € 25,16
——————————————–
Totaal              € 144,95

Interesse? Stuur dan een mailtje naar saskia@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Let op: bezichtigingen zijn enkel 1 op 1 mogelijk.

 

Urban Resort

(Sociaal)onder-nemer gezocht ! Ondersteunende horeca Broedplaats de VLUGT

Download de BROCHURE de VLUGT voor meer informatie over onze ideale kandidaat!

Meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging, neem dan contact op met Shai Langen via shai@urbanresort.nl of 020-6937575.

 

 

 

Urban Resort

Tijdelijke verhuur: Ateliers Westerdok

In een inspirerende omgeving aan de kade van het Westerdok, liggen ruime, lichte en sfeervolle ateliers. Onze multifunctionele ruimten zijn geschikt voor diverse doeleinden: voor vergaderingen en presentaties, inspirerende bijeenkomsten, netwerk borrels of feestelijke bijeenkomsten.

Meer infoover de verhuur via de website van Ateliers Westerdok. Interesse stuur een mailtje naar info@atelierswesterdok.nl

Daarnaast is het atelier ook geschikt voor het maken van film opnames, fotoshoots en exposities.

In een inspirerende omgeving aan het Westerdok, vlakbij Centraal Station Amsterdam, heeft Ateliers Westerdok prachtige ruime en lichte ateliers.Ateliers Westerdok is een culturele ontmoetingsplek waar diverse activiteiten worden aangeboden. In onze Kunst- en expositieruimte houden we tentoonstellingen, verzorgen we kunstzinnige workshops aan amateurs, professionals en kinderen, en organiseren we lezingen, filmavonden, culturele evenementen en bijeenkomsten met catering.

Urban Resort

Mooie plek van 150m2 in het centrum REMISE

Op de begane grond van Broedplaats REMISE in Amsterdam Centrum, is een ruimte van 147m2 beschikbaar voor een creatieve/culturele organisatie of collectief.

De normale huurprijs is €1700,- ex BTW per maand, voor culturele/maatschappelijke initiatieven is een gereduceerd tarief mogelijk van € 1411,- ex BTW per maand. Het voorschot voor gas water en licht bedragen € 327,- ex btw per maand.

Onze ideale partij heeft ook een laagdrempelige buurtfunctie. De ruimte is echter niet geschikt voor sport-, dansscholen of horeca activiteiten.

Neem voor meer informatie of om je aan te melden op een van de kijkmomenten op 16 en 23 oktober contact op met Hay Schoolmeesters via hay@urbanresort.nl of 020-693 75 75

Urban Resort

There there studios: een betaalbare studio voor het schrijven, opnemen, mixen, masteren

Een gezellige en betaalbare studio te huur in Broedplaats VKG voor een dagdeel of zelfs voor meerdere dagen!
Beschikbaar voor het schrijven, opnemen, mixen, masteren, oefenen en het genieten van muziek. Voor meer info over de apparatuur en het huren van de ruimte klik hier.

Klik op de PDF om ‘m te vergroten. Bij vragen; stuur een DM op Instagram (zie icoontje rechts boven deze tekst).