Urban Resort

CAWA-werkruimte begane grond in STUART

Per 1 september komt werkruimte ST-0.5 (34m2) vrij in Broedplaats Stuart op de begane grond.

Voor tien jaar bestaat in Diemen broedplaats STUART. Deze broedplaats ligt aan de Weespertrekvaart met meerdere creatieve ondernemingen en broedplaatsen in de buurt. De 13 ruimtes op de begane grond, eerste en tweede verdieping worden gehuurd door verschillende kunstenaars zoals een mode-ontwerper, decorbouwers, beeldhouwer, beeldend kunstenaars (2D), installatie kunstenaars (3D), videomaker/audio en een choreograaf/dansgezelschap.

 

CAWA is een vereiste.
Voor deze ruimte zijn we op zoek naar iemand die bereid is om de CAWA toetsing te doen.

Kale huur          € 269,53
Servicekosten € 75,08
BTW 21%           € 72,37
——————————————–
Totaal                € 416,98

Interesse?
St
uur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl voor een bezichtiging en meer informatie met wie je bent en wat je doet. De bezichtiging zal plaatsvinden op woensdag 14 juli. 

Urban Resort

Werkplek in Broedplaats LELY

Personal table in a shared studio (total space 49 square meters) intended for computer based work, textile, design, small sculptures etc. (except for dust-producing practices).

Rent € 116,80
VAT 21% € 24,50
————————
TOTAL € 141,30

Reageren kan via:
info@alinaozerova.com

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats in een voormalig monumentaal schoolgebouw waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele culturele instellingen zoals De Appel, Circus Olympia, de AHK en Frascati zijn gehuisvest. Ook wordt er (in de aula) culturele programmering ontplooit in de vorm van bijvoorbeeld lezingen, exposities, voorstellingen en concerten.

Urban Resort

Medehuurder gezocht voor een werkplek in ACTA

Er komt een werkplek vrij in een van de kantoren van broedplaats ACTA. Deze ruimte deel je samen met iemand werkzaam in de filmsector. Het kantoor is 21m2 en ligt aan de gemeenschappelijke ruimte met pooltafel en pingpongtafel. De ruimte is in overleg vrij in te delen. 

Reageren kan via:
Azizaldilaimi@live.nl

www.azizaldilaimi.com

Broedplaats ACTA, het vroegere Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, opereert tegenwoordig als creatieve broedplaats. Met zo’n 200 creatieve ondernemers en kunstenaars in 75 werkruimtes, is het nu een plek waar mensen samenkomen om te creëren en te ontmoeten. RADION is gehuisvest in deze broedplaats en biedt een cultureel podium, inclusief 24-uursclub, eetcafé en expozaal. 12 huurders hebben de mogelijkheid een woon-werkruimte te huren. Daarnaast verbouwt de ACTA tuingroep groente en houden ze bijen. De OPEN ACTA is een initiatief van creatieve ondernemers uit de broedplaats, waarbij aansluiting wordt gezocht met de buurt.

 

 

Urban Resort

Lichte werkruimte in Broedplaats SUP

Broedplaats SUP zoekt een nieuwe huurder voor een lichte ruimte op de begane grond. De ruimte (33,9 m2)  zit schuin tegenover de gemeenschappelijke ruimte met pantry voorziening.

Broedplaats SUP herbergt ruim 100 creatieven, waarvan 62 een woon-werkatelier hebben. Op de begane grond bevinden zich 10 ateliers/werkruimten. In de kelder hebben 8 huurders een studioruimte gebouwd.
Deze ruimte is nadrukkelijk een werkruimte en is niet geschikt voor bewoning.

Interesse in een bezichtiging? Stuur dan een mailtje naar karima@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.
Bezichtiging is mogelijk in combinatie met de andere beschikbare ruimte op SUP.


Huur                          €     442,96
Servicekosten        €     139,97
BTW 21%                  €     122,42
_________
Totaal incl. BTW  €      705,35

Urban Resort

Werkplekken te huur WESTERDOK, Amsterdam Centrum

Size: 188 m2
From: 1 juli
Huur: €250,- p.p. + €50,- servicekosten

Wij, Glamcult Studio, zijn op zoek naar een medehuurder(s) voor onze fijne studio. Gelegen in het centrum van Amsterdam, vlakbij het centraal station aan het Westerdok, hebben wij een ruime en lichte kantoorruimte met eigen opgang van 188m2. De ruimte beschikt over een eigen meeting room, keuken, 2 toiletten, 40m2 bergruimte en tafels en stoelen.

We zijn op zoek naar ZZP-ers uit de creatieve industrie om ons kantoor mee te delen. Verhuur is inclusief alle faciliteiten (internet, gebruik van keuken, meeting room, berging, toilet).

De prijs per maand per persoon is: € 250 huur + €50 service kosten / gebruik faciliteiten per maand (ex BTW).

Minimale huur periode: 6 maanden

Geïnteresseerd? Mail naar: rogier@glamcultstudio.com

www.glamcultstudio.com
www.glamcult.com

— ENG —

Workplace for rent Westerdok, Amsterdam Center

Glamcult Studio is looking for subtenants to share our office with. Our studio space is located in the centre of Amsterdam, near central station, at Westerdok. It has its own entrance, a meeting room, desks / chairs, kitchen, 2 toilets and a 40m2 storage space.

We’re looking for individuals working in the creative industry to share our space with, as it has become too big for us alone. Rent includes usage of all facilities (internet, kitchen, meeting room, storage, toilet) and is:

Per person: € 250 rent + €50 service fee per month (ex VAT)

Minimum period: 6 months

Interested? Mail to: rogier@glamcultstudio.com

www.glamcultstudio.com
www.glamcult.com

Urban Resort

Medehuurder gezocht voor muziekstudio in VLUGT

 

Zeer nette frisse opgeruimde en goed klinkende geïsoleerde oefenruimte te huur voor een solist of muziekdocent. Deze ruimte heeft een zwevende vloer en dubbele doos-in-doos constructie, daglicht, akoestisch getuned dmv diverse absorptie, dispersie technieken. De ruimte laat geen geluid door van de andere pandgebruikers en andere pandgebruikers zullen geen last hebben van jou. In de ruimte wordt niet gerookt of gegeten.

De ruimte heeft een eigen schone stroomgroep met powerconditioner, luchtbehandeling en een plekje om thee en koffie te zetten, in de gang net buiten de ruimte naast de deur. In deze ruimte is een Vocal Booth en twee Amp Rooms gebouwd. De Vocal Booth kun je in overleg gebruiken, de Amp Rooms en kabelkar niet. De ruimte is de Live Room van Studio Amsterdam en daarom wil de Studio gebruik kunnen maken van de ruimte als zij dat nodig heeft. Dit gaat uiteraard in overleg en prettige samenwerking.

Bij contact ga ik er van uit dat je serieus bent, je aan afspraken houdt en gezellig bent.

Reageren kan via: studioamsterdam.eu@gmail.com

Broedplaats VLUGT
Burgemeester de Vlugtlaan 125
1063 BJ Amsterdam

Urban Resort

Grote theaterzaal te huur in de RIETWIJKER

Urban Resort

Werkruimte in souterrain onder aula van Broedplaats LELY

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats in een voormalig monumentaal schoolgebouw waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele culturele instellingen zoals De Appel, STEIM, Circus Olympia, de AHK en Frascati zijn gehuisvest. In de aula van het gebouw wordt culturele programmering aangeboden, zoals exposities, lezingen en voorstellingen.

Onder de aula bevindt zich een souterrain, te betreden vanuit de centrale hal van de broedplaats. Deze drie aaneengeschakelde ruimten zijn voorzien van bovenramen. Wanneer er in de aula programma plaatsvind is dit hoorbaar en vice versa. De ruimte is daarom niet geschikt voor doeleinden die hier veel last van ondervinden of bovengemiddeld veel geluid produceren.

Kale huur          € 399,50
Servicekosten € 280,16
BTW 21%           € 142,72
——————————————–
Totaal                € 822,37

Interesse? Stuur dan een mailtje naar tessa@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Let op: bezichtigingen zijn enkel 1 op 1 mogelijk. 

 

Urban Resort

Twee werkplekken bij MUG Magazine in broedplaats REMISE

Zelfstandige werkplek bij Broedplaats REMISE in Amsterdam-Centrum!

Wij zitten in Broedplaats REMISE van Urban Resort en hebben ruimte voor 2 zelfstandig werkenden ‘creatieven’ die voldoen aan de CAWA-voorwaarden van de gemeente Amsterdam. De  Remise zit in de Tweede Leeghwaterstraat, Amsterdam-Centrum, vlakbij het INIT-gebouw (de Volkskrant, Trouw, het Parool).

Het gaat om een vaste werkplek van circa 16 vierkante meter in de ruimte van Journalistencollectief de Remise/MUG Magazine voor een all in-maandhuur van circa €125,- (inclusief bureau en internet) per persoon. Je krijgt een eigen sleutel en de werkplek is 24/7 te gebruiken.

Voorwaarden om zelfstandig een CAWA-plek te huren zijn ruwweg een verzamelinkomen tot circa €36.000,- en aantoonbaar beroepsmatig ‘creatief’ bezig zijn, aan te tonen met bijvoorbeeld opleiding, cursussen, geproduceerd werk, exposities, community art, website, opdrachtgevers, stipendia/subsidies, prijzen, recensies.

Voor journalisten en overige schrijvers geldt dat er sprake moet zijn van eigen werk, eventueel naast schrijven in opdracht. Denk aan boeken, toneel, poëzie, essays maar ook journalistiek werk op eigen initiatief.

Aanvullend vanuit MUG Magazine: je werkt aan onze doelstellingen mee en besteedt een deel van je tijd (bezoldigd) aan MUG Magazine/www.mugmagazine.nl. MUG is een van je ‘gegarandeerde’ opdrachtgevers en daarmee platform voor je uitingen.

Daarnaast willen we elkaar met Journalistencollectief de Remise/MUG Magazine versterken in het vinden van externe opdrachtgevers en het uitbreiden van ons journalistieke en maatschappelijke netwerk.

Als je interesse hebt stuur dan een mail naar mschor@mugweb.nl of bel 020 60 77 601

 

Urban Resort

Werkplek in licht atelier in Centrum/Oost

In broedplaats Remise in het centrum van Amsterdam is een CAWA werkplek vrij in het prachtige atelier van mode ontwerpster Daisy Lee. De ruimte is licht en ruim en grenst aan de Csaar Peterstraat.

Neem contact op met Daisy voor meer informatie en een bezichtiging: bartsch_li@hetnet.nl