Werken met de Fair Practice Code - Bijeenkomst

De Fair Practice Code* is ontwikkeld voor en door de culturele en creatieve sector en speelt een steeds grotere rol. Ook in de Amsterdamse culturele en creatieve sector is het van belang dat we met de Fair Practice Code werken. Maar wat betekent dit voor jouw organisatie, en hoe begin je? Om meer inzicht te krijgen, ervaringen uit te wisselen en om elkaar te inspireren biedt de Werkdesk Kunst en Cultuur in samenwerking met Kunsten ’92 en Platform ACCT het Fair Practice Programma Amsterdam aan.

Startbijeenkomst vrijdag 30 juni 2023
Tijdens deze inspiratiebijeenkomst op vrijdag 30 juni van 15.00-17.00 uur hoor je meer over het waarom van de Fair Practice Code, delen sprekers hun kennis, kan je vragen stellen en vergroot je je netwerk met de andere deelnemers en experts.

Meer informatie lees je hier. 

*De Fair Practice Code belangrijk voor Urban Resort. De gedragscode voor ondernemen en werken in kunst, cultuur en de creatieve industrie geeft handvatten voor een eerlijke, duurzame en transparante bedrijfsvoering waarbij respectvol, solidair en in vertrouwen met elkaars belangen rekening wordt gehouden ten dienste van een sterke sector die de potentie en kansen van makers ten volle benut en doet renderen. De Fair Practice Code zien we als de juiste houding voor onze organisatie.