ISH in broedplaats Lely

ISH is een collectief van andersdenkenden, wars van formats en restricties. Verenigd door het besef dat grenzen niet bestaan maakt ISH dans van elementen die je niet meteen als dans zou bestempelen. Het kantoor van ISH is gevestigd in Broedplaats Lely. Daarnaast gebruiken ze het gymzalengebouw voor ISH Academy. Hier organiseren ze elke week laagdrempelige inloop-trainingen voor kinderen en jongeren.
Het gymzalengebouw met de zalen ‘Zuid’ en ‘Noord’ heet vanaf heden Podium Lely. ISH werkt hierin nauw samen met Circus Lab. Naast de activiteiten van de ISH Academy gebruiken ze Zaal Zuid ook om te repeteren. De zaal is tevens beschikbaar voor de community, die de ruimte kan gebruiken om te trainen.

ISH eens live beleven? De voorstelling FTBLL is op dit moment te zien in theaters in heel Nederland. De voorstelling eindigt op 26 maart in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Vanaf 11 mei is de voorstelling Dorian te zien, een g zamenlijke productie van ISH Dance Collective en Nationale Opera & Ballet. Check hier de agenda. 

Foto door: Alex Brenner