Urban Resort

Kazerne, de nieuwste creatieve hotspot in Zuidoost!

In de nieuwste hotspot van Reigersbos Zuidoost zijn nu ruimtes beschikbaar voor makers en creatieven. Meld je snel aan en kom een kijkje nemen!

Stichting Urban Resort ontwikkelt de komende 5 jaar, i.s.m. LOLA en buurtbewoners Maru Asmellash  (o.a. bekend van kledingmerk The New Originals) en Dennie Armelita, broedplaats de KAZERNE.

In de voormalig Brandweerkazerne komen maar liefst 18 studio’s voor creatieve ondernemers, kunstenaars en culturele organisaties in hartje Zuidoost. Daarnaast komt er een muziekproductieruimte, buurtwerkplaats, flex-werkplekken, (buurt)podium, buurtkeuken, koffiebar en sportzaal in het gebouw.

De eerste huurders trekken deze maand nog in. Er zijn nog ruimtes beschikbaar voor mensen die hier hun eigen kantoor- of atelierruimte zouden willen vestigen of partijen die ruimte zoeken voor  hun creatieve programma. Een grote gymzaal en de flexwerkplekken verder nog tal van mogelijkheden.

 

Dus ben jij opzoek naar een atelier om te schilderen of je kunstinstallatie te bouwen, je werkplaats te realiseren of je ontwerp te maken? Of zoek je een locatie om evenementen te organiseren of een tof programma te ontwikkelen voor de buurt?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

 

 

KAZERNE BIEDT VANAF MEDIO JANUARI ’20:

 

 

 

Meld je snel aan voor een kijkdag:

Aanmelden -> info@urbanresort.nl

Contact persoon: Tessa Conijn

Telefoon -> 020 69 37 575

Adres -> Remmerdenplein 100

Er zijn nog enkele ruimtes beschikbaar!

Ruimte 1.01 – 14m2 – €228,06 (incl. BTW en servicekosten)Ruimte 1.02 – 7,2 m2 – €144,95 (incl. BTW en servicekosten)Ruimte 2.07 – 16,2m2 – €235,51 (incl. BTW en servicekosten)Ruimte 2.08 – 20,7m2 – €280,66 (incl. BTW en servicekosten)


Plattegrond