Ontwikkeling & Samenwerkingen

Wij zijn continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten en zoeken daarin samenwerkingen en partnerschappen met andere organisaties en ondernemers.

Veel van onze broedplaatsen worden mede mogelijk gemaakt door Bureau Broedplaatsen van de Gemeente Amsterdam, daarnaast werken wij samen met projectontwikkelaars. Broedplaats VKG in het Volkshotel is hiervan een mooi resultaat. Mooie projecten zijn reeds tot stand gekomen in samenwerking met woningcoöperaties De AlliantieStadgenoot, VestedaYmere en Eigen Haard.

Binnen onze broedplaatsen bieden wij ruimte aan kleine en grotere culturele- en maatschappelijke instellingen/organisaties uit Amsterdam. Zij realiseren prachtige (publieks)programma’s binnen onze projecten, zoals o.a. Podium Mozaiek, Frascati, Hogeschool van Amsterdam, De Appel, ICK, Oxville Cinema en Radion. Regelmatig worden onze locaties gebruikt door grootstedelijke evenementen zoals Museumnacht en IDFA. Neem ook eens een kijkje op de websites van Cultuurhuis De Vlugt, Buurtkamer LYCKA en Baggerbeest voor de mogelijkheden.

Wij verrichten bouwkundig- en installatietechnisch onderhoud aan vastgoed van derden (Stichting Buurtcentra) en bieden administratieve ondersteuning aan collega broedplaatplaatsontwikkelaars (LOLA).

Wij zijn mede-initiatiefnemer geweest achter de overkoepelende organisatie BOMRA (Broedplaats Ondernemers Metropool regio Amsterdam) en voeren middels die weg o.a. ook gesprekken met Gemeente Amsterdam en de Amsterdamse Kunstraad over de sector en onze doelgroep.

Interesse om met ons samen te werken of een dienst van ons af te nemen? Dan horen we graag van je.

 

 

 

 
CONTACTGEGEVENS

E: info@urbanresort.nl

Directeur
Zafer Yurdakul E:
zafer@urbanresort.nl

Hoofd Ontwikkeling & Verhuur
Bas van de Geyn E: bas@urbanresort.nl

 

(c) Jimena Gabriella Gauna

(c) Jimena Gabriella Gauna