Urban Resort CHASSE

Over Chassestraat 91

Vele broedplaatsen bevinden zich buiten de ring van Amsterdam. Na de zomer van 2023 opent Chasse* echter op een zeer centrale locatie in de stad, namelijk midden in de Baarsjes in Amsterdam West! In het karakteristieke pand op de Chassestraat 91,  komen 10 ruimtes vrij, variërend van 17 tot 117m2, verspreidt over een begane grond, eerste- en zolderverdieping. De broedplaats staat midden in de gezellige Chassébuurt, tegenover de Chassékerk waarin tegenwoordig ook Chassé Dansstudio’s zich bevinden. Op een steenworp afstand vindt je in deze woonwijk ook gezellige café’s, restaurantjes en winkels.

In dit voormalig buurthuis en kinderopvang biedt Urban Resort dit najaar ruimte aan kunstenaars, collectieven en organisaties die impact (willen) maken. Lees meer over het profiel van deze broedplaats, én hoe je in aanmerking komt voor een ruimte, op onze aanbod pagina.

 

*Voorlopig hanteren wij de werknaam “Chasse’ voor deze nieuwe locatie. We zoeken een partner met wie we willen nadenken over een definitieve naam voor deze broedplaats.