Buurtkamer Broedplaats KOCH

Initiatieven & ideeën gezocht voor ‘De Buurtkamer’

Vanaf januari 2019 opent Broedplaats KOCH haar deuren: de eerste broedplaats van Watergraafsmeer aan het Robert Kochplantsoen. Op de begane grond zijn 17 werkruimtes en 2 woon/werkruimtes die de komende jaren verhuurd worden door Stichting Urban Resort aan kunstenaars en creatief ondernemers uit Watergraafsmeer en omstreken.

 

Een maatschappelijk betrokken creatieve community

Broedplaats KOCH belooft een bruisende plek te worden. Een plek waar kunstenaars samenwerken en inspiratie uitwisselen. Maar ook: een plek waar workshops plaatsvinden en buren met elkaar samenkomen. De huurders bestaan onder andere uit verschillende beeldende en conceptuele kunstenaars, een sieradenmaker, radiomaker, schrijver, creatieve ondernemers, grafisch ontwerpers en een zeefdrukkerij.

 

‘De Buurtkamer’ 100 m2 zoekt invulling

Broedplaats KOCH biedt ruimte aan kunstenaars, startende ondernemers, en geeft de buurt de mogelijkheid om, in de hal van de broedplaats en drie kleinere ruimtes, kleinschalige culturele evenementen te ontwikkelen in ‘De Buurtkamer‘, de ontmoetingsplek voor de buurt en kunstenaars.

 

Er wordt gezocht naar creatieve en sociale initiatieven die op geregelde basis willen samen komen in de ruimte. Deze is ook zeer geschikt voor het geven van workshops, events, exposities of bijvoorbeeld buurtdiners. Kortom de invulling staat nog open! Vanuit de broedplaats zijn er kunstenaars die in deze ruimtes workshops, exposities en filmavonden gaan organiseren. Dit willen we combineren met activiteiten voor en door de buurt.

 

Bewonersgroep/ creatief ondernemer/ kwartiermaker gezocht

Urban Resort zoekt dan ook een creatief ondernemer, sociaal initiatief of bewonersgroep die deze ruimte kunnen gebruiken. Heb jij een idee/ initiatief of wil jij (samen met anderen) deze ruimtes onder je hoede nemen, laat het ons dan weten!

 

Programma 

‘De Buurtkamer” pagina is op dit moment nog in ontwikkeling. Spoedig kun je op deze pagina informatie vinden over de activiteiten die in de ruimte plaats gaan vinden.

 

Volg ons ook op Facebook/Stichting Urban Resort!

 

Kosten, faciliteiten en mogelijkheden

Spoedig vind je hier ook een overzicht van de prijzen, de mogelijkheden, de beschikbare faciliteiten en een plattegrond.

 

Tijdens de officiele opening van Broedplaats KOCH op 24 mei 2019 kun je alvast een kijkje nemen achter de schermen en vertellen we meer over deze bijzondere plek voor de buurt.

 

Check het evenement:

StichtingUrbanResort -> Urban Unfolds: Hidden Gem KOCH

 

We maken graag kennis met je!

Mail info@urbanresort.nl met jouw idee en we maken spoedig een afspraak.