Urban Resort

Ruim atelier met entresol (82,60m2) in broedplaats ACTA per 1 januari

Per 1 januari komt er een atelier beschikbaar van 82,60 m2 met entresol op de eerste verdieping van broedplaats ACTA.

Broedplaats ACTA biedt ruimte aan zo’n 180 creatieven. Op de begane grond en de eerste verdieping van het pand zitten verschillende ateliers, studio’s en werkruimtes met daarin diverse kunstenaars, (sociaal/cultureel) ondernemers, muzikanten, makers of andere creatieven. Ook café en club Radion is onderdeel van de broedplaats.

Betrokkenheid bij de ambities van Broedplaats ACTA op het gebied van culturele programmering en/of binding met de buurt is een pré.

Kale huur           €530,17
Servicekosten  €204,44
BTW 21%.           €154,27
——————————————
Totaal                 €888,88

De bezichtiging vindt plaats op maandag 16 en donderdag 19 december om 16:00. Voor de bezichtiging dien je je aan te melden. Voor het aanmelden en/of vragen over de ruimte, bezichtigingen en de selectieprocedure kan gemaild worden naar merel@urbanresort.nl.

Urban Resort

Laatste ruimtes in nieuwste hotspot KAZERNE Zuidoost

De laatste ruimtes in de nieuwste hotspot van Zuidoost zijn nu beschikbaar! 

In de voormalig brandweerkazerne in Reigersbos komen maar liefst 18 studio’s voor creatieve ondernemers, kunstenaars en culturele organisaties die vanaf het begin samen een community willen opbouwen op deze unieke locatie. Er zijn nog een paar CAWA-ruimtes beschikbaar!

Lees er hier meer over!

Urban Resort

Werkruimte beschikbaar op begane grond in Broedplaats Stuart, Diemen

Per 1 februari komt er een werkruimte (34m2) vrij in Broedplaats Stuart op de begane grond.

Voor tien jaar bestaat in Diemen broedplaats STUART. Deze broedplaats ligt aan de Weespertrekvaart met meerdere creatieve ondernemingen en broedplaatsen in de buurt. De 13 ruimtes op de begane grond, eerste en tweede verdieping worden gehuurd door verschillende kunstenaars zoals een mode-ontwerper, decorbouwers, beeldhouwer, beeldend kunstenaars (2D), installatie kunstenaars (3D), videomaker/audio en een choreograaf/dansgezelschap.

 

Kale huur          € 269,53
Servicekosten € 75,08
BTW 21%           € 72,37
——————————————–
Totaal                € 416,98

Interesse? Stuur dan een mailtje naar merel@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. En meld je aan voor een bezichtiging op maandag 16 december 16:30u.

Urban Resort

Ruime studio (38m2) in broedplaats KOCH, Watergraafsmeer

Per 1 januari komt er een studio (38m2) vrij in Broedplaats KOCH. De werkruimte heeft een eigen wastafel en heeft openslaande deuren naar de tuin.

Broedplaats KOCH, in Watergraafsmeer, is kleinschalig, maar met genoeg plaats voor verschillende disciplines: van grafisch ontwerpers tot autonoom kunstenaars, ondernemers uit de buurt en maatschappelijke instellingen. Deze community is niet alleen creatief, maar óók maatschappelijk betrokken. Broedplaats KOCH is een ontmoetingsplek voor de buurt. Bewoners en kunstenaars geven samen invulling aan de ‘buurtkamer’. Jong en oud, buren en bewoners vormen deze broedplaats.

Kale huur          € 462,60
Servicekosten € 107,24
BTW 21%           € 119,67
——————————————–
Totaal                € 689,51

Interesse? Stuur dan een mailtje naar merel@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. En meld je aan voor een bezichtiging op donderdag 5 december 16:00u of maandag 9 december om 16:00u.

 

Urban Resort

Medehuurder gezocht voor ruimte in de Rietwijker

Wij, Anne Olde Kalter en Johanneke Lamoraal Wichers, zijn vanaf 1 januari op zoek naar een medehuurder voor onze ruimte in de Rietwijker in de Banne. Het is een gezellige broedplaats van Urban Resort met een grote theaterzaal. De ruimte is groot (44,3), licht en kost 142,- incl internet en servicekosten en je deelt deze dan met mij en Anne.
Wil je meer info over de Rietwijker kijk dan op de website van de Rietwijker. 
Wil je even langskomen of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar johannekelw@gmail.com of naar anne@lafarme.nl

Urban Resort

Green Studios Amsterdam is per direct op zoek naar nieuwe mede-huurders!

Green Studios Amsterdam is op zoek naar nieuwe mede-huurders!
Een volledig uitgeruste repetitieruimte / opnamestudio in de kelder van Broedplaats VKG. Een live-ruimte met vier kleinere opnamecabines verbonden met een master-controlekamer, uitgerust met 32 opnametracks van Universal Audio / Midas-kwaliteit en een breed scala aan microfoons en versterkers.

Naast de uitrusting en ervaring heeft de studio een “muzikant vriendelijke” sfeer. Voeg daar de geweldige koffie boven en goedkope parkeergelegenheid bij het hotel aan toe en het is gemakkelijk te zien waarom Green Studios de perfecte plek is voor allerlei muziekprojecten.

Luister naar de geluidsfragmenten van onze thuisproducenten op onze website en neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Opnamedag (eigen materialen meenemen)
225 euro (ex btw)
Onze dagprijs is 225 eur (ex btw) (dit is inclusief gebruik van 10 uur van de studio en de uitrusting)
Neem contact op voor de dagprijs met een van onze producenten. 

Oefenruimte
11 euro per uur.
Minimaal te boeken voor 3 uur. 

 

Urban Resort

2 medehuurders gezocht voor werkplek (met keuken en tuin) in broedplaats Koch

Per direct zijn er 2 werkplekken vrij in een kantoor van 37 m2 in broedplaats Koch, Amsterdam Oost. Je deelt de ruimte met 3 anderen die werken in trend & toekomst onderzoek, co-creatie & training. Wij zijn afwisselend op enkele dagen in de week aanwezig. De plek is rustig, heeft een eigen keukentje en openslaande deuren naar de gedeelde binnentuin.

Bij een totaal van 4 huurders zal de huur € 141 zijn.  Bij 5 huurders € 113 (incl. servicekosten) .

Koch is een kleinschalige broedplaats met verschillende disciplines: van grafisch ontwerpers, ondernemers uit de buurt, tot autonoom kunstenaars en maatschappelijke instellingen.
Interesse of vragen? Mail met sacha@saach.nl

Urban Resort

Zaal te huur in Broedplaats HW10

Deeltijd verhuur ruimte HW10

In het voormalige schoolgebouw aan de Hendrik Wijnstraat 10 in Amsterdam Slotervaart is nu een culturele broedplaats gevestigd, die 5 jaar bestaat. Op de eerste verdieping is een lokaal beschikbaar voor deeltijd verhuur.
Studio 16 staat bekend als cursusruimte. Momenteel wordt er cello- en keyboardles gegeven en ook Wing Tsun, een vorm van Kung Fu. Het lokaal is voorheen benut voor (kinder)yoga, proefschrift schrijven, elektronisch drummen, coachen, repetities, voorstellingen, theater, lezingen, koorzang, jongleertraining, presentaties en film.

Er zijn verschillende ochtenden, middagen, avonden of hele dagen beschikbaar. Ook over uurtjes valt te overleggen.

Het lokaal is 58 vierkante meter en beschikt aan twee kanten over grote ramen, waar veel licht door naar binnen komt. Er is wifi. Er is een waterpunt. Het wordt wekelijks schoongemaakt.
Richtprijs voor verhuur: voor één dagdeel in de week betaal je 75 euro per maand.

Maak gerust een afspraak om een kijkje te komen nemen. michielhesseling@gmail.com 0650667755

Urban Resort

Green Studios fully-equipped, rehearsal room / recording studio

Green Studios is a fully-equipped, rehearsal room / recording studio.

It consists of a spacious live room, with 4 smaller recording booths connected to a master control room.

 
Check the website for more info. www.greenstudios.nl

Urban Resort

Zaal- en keukenverhuur broedplaats TUGELA85

Publieksruimtes huren

De Blauwe Zaal:

De Blauwe Zaal is de studio annex publieksruimte op de begane grond van het gebouw. De Blauwe Zaal is beschikbaar voor iedereen in uit de buurt of daarbuiten die een betaalbare ruimte zoekt om te vergaderen, te ontmoeten, te presenteren, op te treden of te repeteren. De ruimte van 48 m2 is licht en met een deur verbonden met een grote tuin.

Aan de zaal grenzen een keukentje, een simpele kleedruimte en een toilet. Achter de gang ligt de grote keuken waar voor grote partijen gekookt kan worden. Voor vergaderingen of presentaties zijn enkele tafels, 50 stoelen, een beamer, scherm en geluidsinstallatie aanwezig.
Max capaciteit is 50 mensen of 40 eters.

Keuken:

De goed geoutilleerde keuken grenst aan de tuin en ligt naast de Blauwe Zaal. In de keuken kan voor max 100 personen gekookt worden. De keuken wordt onder andere gebruikt door ’t kleinkookbedrijf en het Top Kook Team.

Motuinkamer:

De Motuinkamer is een sfeervol ingerichte ruimte vol inspiratie rond natuur, tuinieren en eten met openslaande deuren naar de (moes)tuin. De Motuinkamer is geschikt voor workshops rond tuinieren, schilderen, druktechnieken etc.
De ruimte huisvest ook Eelco’s Plantenbibliotheek, open op vrijdag en zondag.

Blauwe Zaal, keuken en Motuinkamer kunnen ook in combinatie gehuurd worden.

Tarieven:

Voor zakelijke evenementen rekenen wij:
30,00 per uur/ 110,00 per dagdeel/ 200,00 per dag Ex BTW

Voor buurtbewoners en kleinschalige initiatieven is een gereduceerd tarief mogelijk.

Bij interesse stuur een mailtje naar: verhuur@tugela85.nl of bel 0636502460.