Urban Resort

Ruim(CAWA)-atelier met entresol in ACTA

Let op: CAWA is een vereiste voor deze ruimte

Per 1 januari komt er een atelier beschikbaar van 82,60 m2 met entresol op de eerste verdieping van broedplaats ACTA. Let op: er komt nog extra huur bij voor de extra vierkante meters die de entresol biedt. Vermoedelijk is dit rond de €30-€50 per maand.

Broedplaats ACTA biedt ruimte aan zo’n 180 creatieven. Op de begane grond en de eerste verdieping van het pand zitten verschillende ateliers, studio’s en werkruimtes met daarin diverse kunstenaars, (sociaal/cultureel) ondernemers, muzikanten, makers of andere creatieven. Ook café en club Radion is onderdeel van de broedplaats.

Betrokkenheid bij de ambities van Broedplaats ACTA op het gebied van culturele programmering en/of binding met de buurt is een pré.

 

Kale huur           €416,63
Servicekosten  €204,44
BTW 21%.           €130,42
——————————————
Totaal                 €751,49

Hier komt nog wel een maandbedrag voor de entresol bij.

De bezichtiging staat gepland op woensdag 19 februari. Voor de bezichtiging dien je je aan te melden. Voor het aanmelden en/of vragen over de ruimte, bezichtigingen en de selectieprocedure kan gemaild worden naar ryan@urbanresort.nl.

Urban Resort

Fijne CAWA-ruimte in STUART

Per 1 mei komt er een werkruimte (12m2) vrij in Broedplaats Stuart op de begane verdieping. De ruimte bevindt zich in een hoek en heeft ramen aan twee kanten.

Voor tien jaar bestaat in Diemen broedplaats STUART. Deze broedplaats ligt aan de Weespertrekvaart met meerdere creatieve ondernemingen en broedplaatsen in de buurt. De 13 ruimtes op de begane grond, eerste en tweede verdieping worden gehuurd door verschillende kunstenaars zoals een mode-ontwerper, decorbouwers, beeldhouwer, beeldend kunstenaars (2D), installatie kunstenaars (3D), videomaker/audio en een choreograaf/dansgezelschap.

Broedplaats Stuart is goed te bereiken vanaf centrum Amsterdam, slechts 30 minuten met de fiets en er is een goede verbinding met metrolijn 53.

 

CAWA is een vereiste.
Voor deze ruimte zijn we op zoek naar iemand die bereid is om de CAWA toetsing te doen.

Kale huur          € 253,67
Servicekosten € 70,67
BTW 21%           € 68,11
——————————————–
Totaal                € 392,46

Interesse? Stuur dan een mailtje naar merel@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. En meld je aan voor een bezichtiging op woensdag 12 februari om 16:30 of maandag 17 februari om 15:30.

Urban Resort

Werkruimte in het gymgebouw van LELY

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele culturele instellingen zoals De Appel, MIXTREE, Circus Olympia, de AHK en Frascati zijn gehuisvest. Ook wordt er (in de aula) culturele programmering ontplooit in de vorm van bijvoorbeeld lezingen, exposities, voorstellingen en concerten.

Per 1 maart komt er een werkruimte vrij in het gymgebouwtje van Broedplaats LELY. In dit gebouwtje bevinden zich bovenin twee ruimte gymzalen met daaronder een viertal ateliers in de voormalige beheerderswoning.
De werkruimte die vrijkomt is hier 1 van.

Het is een lichte ruimte van 14,4 m2. Er is een gemeenschappelijke keuken en zowel voor en achter een buitenruimte waar je kunt verblijven. De ruimte is heel geschikt voor een maker en/of iemand die veel achter een bureau zit. Voor muziek is de ruimte niet geschikt.

Kale huur          € 242,28
Servicekosten € 45,65
BTW 21%           € 60,47
——————————————–
Totaal                € 348,40

Interesse? Stuur dan een mailtje naar Tessa@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. De bezichtiging zal plaatsvinden op 3 februari. 

Urban Resort

Lichte CAWA-ruimte in STUART

Per 1 maart komt er een werkruimte (32m2) vrij in Broedplaats Stuart op de tweede verdieping. Let op: trappengang is vrij smal.

Voor tien jaar bestaat in Diemen broedplaats STUART. Deze broedplaats ligt aan de Weespertrekvaart met meerdere creatieve ondernemingen en broedplaatsen in de buurt. De 13 ruimtes op de begane grond, eerste en tweede verdieping worden gehuurd door verschillende kunstenaars zoals een mode-ontwerper, decorbouwers, beeldhouwer, beeldend kunstenaars (2D), installatie kunstenaars (3D), videomaker/audio en een choreograaf/dansgezelschap. Broedplaats Stuart is goed te bereiken vanaf centrum Amsterdam, slechts 30 minuten met de fiets en een goede verbinding met metrolijn 53.

 

CAWA is een vereiste.
Voor deze ruimte zijn we op zoek naar iemand die bereid is om de CAWA toetsing te doen.

Kale huur          € 253,67
Servicekosten € 70,67
BTW 21%           € 68,11
——————————————–
Totaal                € 392,46

Interesse? Stuur dan een mailtje naar merel@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. En meld je aan voor een bezichtiging op woensdag 12 februari om 16:30 en maandag 17 februari om 15:30.

Urban Resort

Tijdelijke studio te huur in COSTA RICA

Tijdelijke studio te huur in broedplaats Costa Rico.

Adres: Piet Heinkade 233 in Amsterdam
Afmeting: 33 m2
Periode:
2 maanden – 1 april 2020 t/m 31 mei 2020
Totale kosten inclusief BTW: 530,17 per maand
Contact: gosia@betweentwohands.com

ENG
Temporary studio for rent

Address:
Piet Heinkade 233 in Amsterdam
Size:
33 m2
Period: 2 months – 1 April 2020 until 31 May 2020
Total costs including tax: 530,17 per month
Contact: gosia@betweentwohands.com

 

 

 

Urban Resort

Coming soon! Nieuwe broedplaats Lakenhalstraat Nieuw West!

Begin 2020 krijgen we de sleutels van onze nieuwste, kleine, broedplaats op de Lakenhalstraat Nieuw-West, vlak bij metrostation Postjesweg!

Houd deze aanbod-pagina in de gaten! Tegen eind februari/begin maart 2020 vindt je hier meer informatie over de beschikbare ateliers. Wacht tot die tijd met mailen of bellen, we komen spoedig met meer informatie.

To be continued…..

Urban Resort

Ruimtes in nieuwste hotspot KAZERNE Zuidoost

De laatste ruimtes in de nieuwste hotspot van Reigersbos zijn nu beschikbaar voor makers uit Zuidoost! 

 

In de voormalig brandweerkazerne in Reigersbos komen maar liefst 18 studio’s voor creatieve ondernemers, kunstenaars en culturele organisaties die vanaf het begin samen een community willen opbouwen op deze unieke locatie. Er zijn nog een CAWA-ruimtes beschikbaar voor makers uit Zuidoost!

Lees er hier meer over!

Urban Resort

CAWA-werkruimte begane grond in STUART

Per 1 februari komt er een werkruimte (34m2) vrij in Broedplaats Stuart op de begane grond.

Voor tien jaar bestaat in Diemen broedplaats STUART. Deze broedplaats ligt aan de Weespertrekvaart met meerdere creatieve ondernemingen en broedplaatsen in de buurt. De 13 ruimtes op de begane grond, eerste en tweede verdieping worden gehuurd door verschillende kunstenaars zoals een mode-ontwerper, decorbouwers, beeldhouwer, beeldend kunstenaars (2D), installatie kunstenaars (3D), videomaker/audio en een choreograaf/dansgezelschap.

 

CAWA is een vereiste.
Voor deze ruimte zijn we op zoek naar iemand die bereid is om de CAWA toetsing te doen.

Kale huur          € 269,53
Servicekosten € 75,08
BTW 21%           € 72,37
——————————————–
Totaal                € 416,98

Interesse? Stuur dan een mailtje naar merel@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. En meld je aan voor een bezichtiging op maandag 17 februari om 15:30 u.

Urban Resort

Medehuurder gezocht voor ruimte in de Rietwijker

Wij, Anne Olde Kalter en Johanneke Lamoraal Wichers, zijn vanaf 1 januari op zoek naar een medehuurder voor onze ruimte in de Rietwijker in de Banne. Het is een gezellige broedplaats van Urban Resort met een grote theaterzaal. De ruimte is groot (44,3), licht en kost 142,- incl internet en servicekosten en je deelt deze dan met mij en Anne.
Wil je meer info over de Rietwijker kijk dan op de website van de Rietwijker. 
Wil je even langskomen of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar johannekelw@gmail.com of naar anne@lafarme.nl

Urban Resort

Zaal te huur in HW10

Deeltijd verhuur ruimte HW10

In het voormalige schoolgebouw aan de Hendrik Wijnstraat 10 in Amsterdam Slotervaart is nu een culturele broedplaats gevestigd, die 5 jaar bestaat. Op de eerste verdieping is een lokaal beschikbaar voor deeltijd verhuur.
Studio 16 staat bekend als cursusruimte. Momenteel wordt er cello- en keyboardles gegeven en ook Wing Tsun, een vorm van Kung Fu. Het lokaal is voorheen benut voor (kinder)yoga, proefschrift schrijven, elektronisch drummen, coachen, repetities, voorstellingen, theater, lezingen, koorzang, jongleertraining, presentaties en film.

Er zijn verschillende ochtenden, middagen, avonden of hele dagen beschikbaar. Ook over uurtjes valt te overleggen.

Het lokaal is 58 vierkante meter en beschikt aan twee kanten over grote ramen, waar veel licht door naar binnen komt. Er is wifi. Er is een waterpunt. Het wordt wekelijks schoongemaakt.
Richtprijs voor verhuur: voor één dagdeel in de week betaal je 75 euro per maand.

Maak gerust een afspraak om een kijkje te komen nemen: michielhesseling@gmail.com, 0650667755