Stagiair(e) Culturele Programmering & Verhuur Broedplaatsen

 

Stichting Urban Resort is een professionele non-profit organisatie die betaalbare werk- (en soms woon-)plekken voor de culturele en sociale sector realiseert.

(Bedrijfs)ruimten met een lage huur, voor mensen/organisatie met een hoge betrokkenheid. Waar reusachtige installaties en miniatuurtheater ontstaan. Waar ruimte is om een festival te organiseren, spontaan de buren op de koffie te vragen, maar ook voor geconcentreerd monnikenwerk.

Met een klein team beheren we verschillende kantoorpanden, omgetoverd tot broedplaatsen, in Amsterdam. Er zijn inmiddels 17 broedplaatsen door heel de stad waar zich diverse communities bestaande uit (theater-en film)makers, beeldende kunstenaars, dansers en choreografen, muzikanten en producers, creatieve organisaties, sociale initiatieven, collectieven en meer bevinden.

Urban Resort heeft passie voor het verbinden van mensen in de creatieve industrie-, kunst- en culturele wereld.

Stage

Stichting Urban Resort verwelkomt graag een nieuwe stagiair(e) Culturele programmering en Verhuur Broedplaatsen.

In het najaar van 2019 zoeken wij een nieuwe collega-stagiair(e) die zich gaat bezighouden met de programmering van de broedplaatsen, de verhuur van ruimtes en het bouwen aan de community in brede zin.

Tijdens je stage ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:

– Culturele programmering
– Community management
– Verhuur & beheer panden

Concreet kan dat betekenen dat je:

– Een aantal evenementen in onze broedplaatsen op poten gaat zetten. Denk daarbij aan openingen, publieksprogramma’s en interne events voor onze creatieve woon-werk communities op verschillende broedplaats locaties door heel Amsterdam.
– Huurders inspireert en activeert om elkaar te ontmoeten, samenwerkingen aan te gaan en activiteiten in de broedplaatsen te ontplooien.
– Eind 2019 starten we een nieuw project. Je zal inhoudelijk en creatief meedenken aan het opzetten van deze nieuwe broedplaats en de selectie van de huurdersgroep.
– Je onderhoudt contact met diverse kunstenaars, creatieve, maatschappelijke en sociale initiatieven en ondersteunt hen in het ontwikkelen van hun ideeen en weet huuders aan elkaar te verbinden.
– Je helpt daarnaast, waar mogelijk, het verhuurteam van Urban Resort, met dagelijkse administratieve en organisatorische werkzaamheden.

Wie ben je?

Je bent een grote idealist met een hart voor diverse kunsten en de stad Amsterdam. Daarnaast ben je een aanpakker: iemand die organisatorisch sterk is en altijd alles tot in de puntjes regelt. Ook ben je goed met woorden, in persoon en op papier. Daarbij vind je het leuk om initiatief te tonen en eigen ideeën verder te ontwikkelen.

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt een werkplek tussen enthousiaste en ervaren collega’s en wordt onderdeel van de organisatie. Zo heb je de mogelijkheid je (verder) te ontwikkelen in het a tot z neerzetten van een cultureel evenement of programma en leer je jouw – en andermans – ideeën te vertalen naar een goed georganiseerd project.

Ook leer je diverse kunstenaars en broedplaatsen kennen en draag je bij aan het mogelijk maken van ruimte voor experiment en kunst in de stad! Elke dag is anders. En intussen groei je als een speer. We bieden een onkostenvergoeding en er is dagelijks lunch.

Wat heb je in huis?

 

Wat moet je over ons weten?

Stichting Urban Resort is een professionele non-profit organisatie die betaalbare werk- (en soms woon-)plekken voor de culturele en sociale sector realiseert. Plekken met een lage huur en hoge betrokkenheid. Waar reusachtige installaties en miniatuurtheater ontstaan. Waar ruimte is om een festival te organiseren, spontaan de buren op de koffie te vragen, maar ook voor geconcentreerd monnikenwerk. Samen houden we de stad toegankelijk en divers. Er zijn inmiddels 17 broedplaatsen door heel Amsterdam waar zich diverse communities bestaande uit (theater-en film)makers, beeldende kunstenaars, dansers en choreografen, muzikanten en producers, creatieve organisaties, sociale initiatieven, collectieven en meer bevinden.

Wie werken er achter de schermen? 

Check ons team hier!

Wie stuur je je motivatie mail?

Mail je motivatie en C.V. naar ran@urbanresort.nl ter attentie van Ran Hoogerwaard. Wie weet schuif je snel aan voor kop koffie en een kennismaking.