Stagiair(e) Culturele Programmering & Verhuur Broedplaatsen

Stichting Urban Resort verwelkomt graag een nieuwe stagiair(e) Culturele Programmering & Verhuur Broedplaatsen. Misschien ben jij dat wel!

Stichting Urban Resort is een professionele non-profit organisatie die betaalbare werk- (en soms woon-)plekken voor de culturele en sociale sector realiseert.

(Bedrijfs)ruimten met een lage huur, voor mensen/organisatie met een hoge betrokkenheid. Waar reusachtige installaties en miniatuurtheater ontstaan. Waar ruimte is om een festival te organiseren, spontaan de buren op de koffie te vragen, maar ook voor geconcentreerd monnikenwerk.

Met een klein team beheren we verschillende kantoorpanden, omgetoverd tot broedplaatsen, in Amsterdam. Samen houden we de stad toegankelijk en divers. Er zijn inmiddels verschillende broedplaatsen door heel de stad waar zich diverse communities bestaande uit (theater-en film)makers, beeldende kunstenaars, dansers en choreografen, muzikanten en producers, creatieve organisaties, sociale initiatieven, collectieven en meer bevinden.

Urban Resort heeft passie voor het verbinden van mensen in de creatieve industrie-, kunst- en culturele wereld.

Stage
Stichting Urban Resort verwelkomt graag een nieuwe stagiair(e) Culturele programmering en Verhuur Broedplaatsen.

Wij zoeken een nieuwe collega-stagiair(e) die zich gaat bezighouden met de programmering van de broedplaatsen, de verhuur van ruimtes en aan het bouwen van een community in brede zin.

Tijdens je stage ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:
– Culturele programmering
– Community management
– Verhuur & beheer panden

Concreet kan dat betekenen dat je:
– een aantal evenementen in onze broedplaatsen op poten gaat zetten. Denk daarbij aan een feestelijke opening van een nieuwe broedplaats of een intern event zoals een huurders netwerkborrel of klusdag.
– huurders inspireert en activeert om elkaar te ontmoeten, samenwerkingen aan te gaan en activiteiten in de broedplaatsen te ontplooien.
– inhoudelijk en creatief meedenkt over communitymanagement in een broedplaats en leert over het verhuur beleid van onze organisatie.
– het verhuurteam helpt met de dagelijkse administratieve en organisatorische werkzaamheden die komen kijken bij het draaiende houden van een broedplaats. Denk daarbij aan het organiseren van kijkdagen, opleveren van studio’s, opmaken van interne nieuwsbrieven, sleutelbeheer, plannen van huurdersvergaderingen en het bijhouden va de contractuele administratie.

 

Wegens de coronacrisis kan het betekenen dat je stage er net iets anders uit kan zien dan hierboven beschreven staat. De (publieke)werkzaamheden zijn afhankelijk van de dan geldende gezondheidsmaatregelen. 

Wie ben je?
Je bent een grote idealist met een hart voor diverse kunsten en de stad Amsterdam. Daarnaast ben je een aanpakker: iemand die organisatorisch sterk is en altijd alles tot in de puntjes regelt. Ook ben je goed met woorden, in persoon en op papier. Daarbij vind je het leuk om initiatief te tonen en eigen ideeën verder te ontwikkelen.

Wat krijg je ervoor terug?
Je krijgt een werkplek tussen enthousiaste en ervaren collega’s en wordt onderdeel van de organisatie. Zo heb je de mogelijkheid je (verder) te ontwikkelen in het a tot z neerzetten van een cultureel evenement en/of kennis op te doen in projectmanagement in het culturele werkveld. Ook leer je diverse kunstenaars en broedplaatsen kennen en draag je bij aan het mogelijk maken van ruimte voor experiment en kunst in de stad! Elke dag is bij ons weer anders. Intussen groei jij dus als een speer! We bieden een onkostenvergoeding en er is dagelijks lunch.

Wat heb je in huis?
• Je zet graag ergens je tanden in en bent organisatorisch sterk.
• Je bent communicatief sterk, zowel in persoon als op papier.
• Je beheersd de Nederlandse taal. Dus je ziet de dt-fouten ;).
• Je spreekt en schrijft aardig Engels.
• Je bent thuis in de creatieve en culturele sector.
• Je volgt een relevante HBO-opleiding of universitaire studie.
• Je laat niet per se alles uit je handen vallen als het 17.00 uur is.
• Je staat minimaal 3 dagen in de week paraat, rondom een evenement kan dit meer zijn.

Geïnteresseerd?
Mail je motivatie en C.V. naar info@urbanresort.nl t.a.v. Hilde van Wijk en Stefanie Nijenbandring de Boer. Wie weet schuif je snel aan voor kop koffie en een kennismaking.

Wie werken er achter de schermen?
Check ons team hier!