Stagiair(e) Evenementen, Programmering en Productie Broedplaatsen

Stichting Urban Resort verwelkomt graag een nieuwe stagiair(e) Evenementen, Programmering en Productie Broedplaatsen. Misschien ben jij dat wel!

Tijdens je stage ga je (meehelpen) een aantal evenementen in onze broedplaatsen op poten te zetten. Denk daarbij aan openingen, publieksprogramma’s en interne mini-events voor onze creatieve communities. Daarnaast kijk je mee en draag je bij aan de verschillende programmeringen van een broedplaats en de community building hiervan. We geven je – net als onze huurders – de ruimte om te werken én te experimenteren.

Wie ben je?

Je bent een grote idealist met een hart voor diverse kunsten en de stad Amsterdam. Daarnaast ben je een aanpakker: iemand die organisatorisch sterk is en altijd alles tot in de puntjes regelt. Ook ben je goed met woorden, in persoon en op papier. Daarbij vind je het leuk om initiatief te tonen en eigen ideeën verder te ontwikkelen.

Waar ga je straks mee aan de slag?

Je zal bijdragen aan de programmering, evenementen en community building van onze broedplaatsen. Hiervoor zal je meedenken in het inhoudelijk en creatief opzetten van een evenement of programma en een grote rol spelen in het produceren hiervan. Je hebt daarbij contact met diverse kunstenaars en (creatieve of sociale) initiatieven. Goed om te weten: de evenementen zijn soms s’avonds of in het weekend. Je helpt daarnaast, waar mogelijk, ook het verhuurteam, met dagelijkse administratieve en organisatorische werkzaamheden.

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt een werkplek tussen enthousiaste en ervaren collega’s en wordt onderdeel van de organisatie. Zo heb je de mogelijkheid je (verder) te ontwikkelen in het a tot z neerzetten van een cultureel evenement of programma en leer je jouw – en andermans – ideeën te vertalen naar een goed georganiseerd project.

Ook leer je diverse kunstenaars en broedplaatsen kennen en draag je bij aan het mogelijk maken van ruimte voor experiment en kunst in de stad! Elke dag is anders. En intussen groei je als een speer. We bieden een onkostenvergoeding en er is dagelijks lunch.

Wat heb je in huis?

 

Wat moet je over ons weten?

Stichting Urban Resort is een professionele non-profit organisatie die betaalbare werk- (en soms woon-)plekken voor de culturele en sociale sector realiseert. Plekken met een lage huur en hoge betrokkenheid. Waar reusachtige installaties en miniatuurtheater ontstaan. Waar ruimte is om een festival te organiseren, spontaan de buren op de koffie te vragen, maar ook voor geconcentreerd monnikenwerk. Samen houden we de stad toegankelijk en divers. Er zijn inmiddels 17 broedplaatsen door heel Amsterdam waar zich diverse communities bestaande uit (theater-en film)makers, beeldende kunstenaars, dansers en choreografen, muzikanten en producers, creatieve organisaties, sociale initiatieven, collectieven en meer bevinden.

Wie werken er achter de schermen? 

Check ons team hier!

Wie stuur je je motivatie mail?

Mail je motivatie en C.V. naar ran@urbanresort.nl ter attentie van Ran Hoogerwaard. Wie weet schuif je snel aan voor kop koffie en een kennismaking.