Stagiair(e) Communicatie & PR Broedplaatsen

Stichting Urban Resort verwelkomt graag een nieuwe stagiair(e) communicatie & pr. Misschien ben jij dat wel!

Je gaat je onder andere richten op onze (online) communicatie. Je weet het verhaal te vertellen van onze creatieve huurders, de evenementen die we organiseren,  de verschillende locaties en de culturele- en maatschappelijke functie van onze stichting. Ook denk je mee over strategie en nieuwe campagnes. We geven je – net als onze huurders – de ruimte om te werken én experimenteren.

Wie ben je?

Je bent een grote idealist en een aanpakker. Iemand die altijd alles tot in de puntjes regelt. Ook ben je goed met woorden, in persoon en op papier. En je weet online je weg te vinden.

Waar ga je straks mee aan de slag?

Vooral met de websites en social media van Urban Resort en haar verschillende broedplaatsen. Je houdt alle kanalen goed bij en creëert nieuwe content om te delen. Daarnaast bedenk je nieuwe communicatiestrategieën en denk je mee over toekomstige campagnes. Je weet het verhaal van Urban Resort, de verschillende broedplaatsen en haar huurders, aan de buitenwereld te vertellen.

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt een werkplek tussen enthousiaste en ervaren collega’s. Je houdt je bezig met diverse werkzaamheden op diverse broedplaatsen. Je krijgt een groot netwerk in de culturele- en creatieve sector. Elke dag is anders. En intussen groei je als een speer. Wij bieden een onkostenvergoeding en een dagelijkse lunch.

Wat heb je in huis?

 

Wat moet je over ons weten?

Stichting Urban Resort is een professionele non-profit organisatie die betaalbare werk- (en soms woon-)plekken voor de culturele en sociale sector realiseert. Plekken met een lage huur en hoge betrokkenheid. Waar reusachtige installaties en miniatuurtheater ontstaan. Waar ruimte is om een festival te organiseren, spontaan de buren op de koffie te vragen, maar ook voor geconcentreerd monnikenwerk. Samen houden we de stad toegankelijk en divers.

Wie werken er achter de schermen? 

Check ons team hier!

Wie stuur je je motivatie mail?

Mail je motivatie en C.V. naar info@urbanresort.nl ter attentie van Hilde van Wijk. Wie weet schuif je snel aan voor koffie en een kennismaking.