Chassé | Zolderverdieping CH 2.03

RUIMTENR.
CH 2.03
RUIMTE
66.2 m2
VANAF
per direct
HUUR
€ 1.340,11*   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

CHASSE
Chasséstraat 91
1057 JB Amsterdam

CHASSE
Het pand bestaat uit twee verdiepingen met in totaal 10 ruimtes variërend van 17m2 tot 117m2.  De prachtige grote zolderverdieping met schuin dak van maar liefst 66 m2, is zeer geschikt voor het gebruik door een groep of als kantoor voor een organisatie. De ruimte heeft toegang tot een eigen keuken en toilet. Naast de grote ruimte is een opslag die er bijgehuurd kan worden en bijvoorbeeld gebruikt kan worden als video- of editingruimte, opnamestudio of doka. 

Klik hier voor meer informatie over Chassé. 

PROFIEL
Voor deze broedplaats zijn we op zoek naar gedreven kunstenaars, collectieven en/of organisaties die een blijvende impact willen maken en bruggen willen slaan tussen mensen. Die verbinding en ontmoeting faciliteren. Urban Resort wil in deze broedplaats, die zich op een zeer centraal punt in Amsterdam bevindt, plek bieden aan groepen die vaak over het hoofd gezien worden. Juist op deze gewilde locatie, vinden we het belangrijk dat mensen hun talenten kunnen ontwikkelen die daar misschien niet altijd even gemakkelijk ruimte voor vinden midden in de stad.
Individuen, groepen of organisaties die zich bijvoorbeeld richten op het snijvlak van kunst en maatschappij en werken met thema’s als postkoloniale perspectieven, intersectionaliteit of queerness en een activitische insteek is welkom.

KOSTEN
Kale huur                       €   1070,59
Servicekosten              €   269,52
BTW 21%                        €   281,42
________________________________
Totaal.                            €   1621,53

*De servicekosten worden per februari verhoogd vanwege toegenomen energiekosten. De hier genoemde prijs is een indicatie hiervan maar kan iets afwijken. Het bedrag genoemd als servicekosten omvat o.a. de voorschot bedragen voor gas, water, elektra en de levering van internet.

INTERESSE?

Interesse om de ruimte te bezichtigen? Stuur dan een email naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Hanna onder vermelding van “zolder Chasse”. Zet er graag bij wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.