Zaal | Broedplaats de Vlugt

Size
150 m2

Het praktische en knusse karakter van de zaal van Broedplaats de Vlugt zorgt ervoor dat de ruimte voor zeer diverse activiteiten kan worden gebruikt. Een vergadering, dansavond, presentatie, concert of yogalessen, zelfs een rommelmarkt past goed in de ruimte.

De zaal is flexibel in te delen;
een verschuifbare wand creëert bijvoorbeeld meer of minder privacy en de vele ramen geven licht en verbinding met de omgeving. Er is een audio-installatie aanwezig en ook verlichting voor feestelijke gelegenheden. Een ruim en sfeervol terras is te gebruiken in overleg. Het café naast de ruimte kan ook erbij verhuurd worden. Het café gedeelte kan ook gehuurd worden.

Capaciteit
In de ruimte kunnen ongeveer 75 stoelen geplaatst worden in theater-opstelling. Staand passen ruim 130 personen comfortabel in de ruimte.

Contact
Ben je nieuwsgierig naar de locatie? Maak een afspraak of kom langs om de mogelijkheden te bespreken Je kunt bellen naar 020 – 6937575 of een e-mail sturen naar shai@urbanresort.nl

Bereikbaarheid
Broedplaats de Vlugt ligt aan de Burgemeester van de Vlugtlaan, gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De halte Burgemeester Eliasstraat waar tram 7 stopt.