Zaalverhuur | Westside Slotermeer

Size
150 m2

Het praktische en knusse karakter van de zaal van Westside Slotermeer zorgt ervoor dat de ruimte voor zeer diverse activiteiten kan worden gebruikt. Een vergadering, dansavond, presentatie, concert of yogalessen, zelfs een rommelmarkt past goed in de ruimte van Westside.

De zaal is flexibel in te delen;
een verschuifbare wand creëert bijvoorbeeld meer of minder privacy en de vele ramen geven licht en verbinding met de omgeving. Er is een audio-installatie aanwezig en ook verlichting voor feestelijke gelegenheden. Een ruim en sfeervol terras is te gebruiken in overleg. Het café naast de ruimte kan ook erbij verhuurd worden. Het café gedeelte kan ook gehuurd worden inclusief ruime catering mogelijkheden.

Capaciteit
In de ruimte kunnen ongeveer 75 stoelen geplaatst worden in theater-opstelling. Staand passen ruim 130 personen comfortabel in de ruimte.

Tarieven
De ruimte wordt verhuurd voor 150 euro per dagdeel, in overleg flexibel qua tijden.

Contact
Ben je nieuwsgierig naar de locatie? Maak een afspraak of kom langs om de mogelijkheden te bespreken Je kunt bellen naar 020 – 337 7177 of een e-mail sturen naar info@westsideslotermeer.nl.

Neem voor nieuws en evenementen rondom Westside een kijkje op de Facebookpagina of website.

–—————————————————

Over Westside Slotermeer

Westside Slotermeer is bewonerscoöperatie; buurtbewoners en bewonersgroepen werken samen om deze plek draaiende te houden. De locatie is zeven dagen per week beschikbaar voor iedereen die er een openbaar toegankelijke activiteit wil organiseren. Binnen Westside is veel mogelijk: iedereen die bezig is of wil zijn met talentontwikkeling, kunst, cultuur, leren en ondernemen is welkom. Je kunt zelf een activiteit opzetten of meehelpen met wat er al is. Drukbezochte activiteiten zijn onder meer de Geluksdisco, de voedselbank en de studiezalen.

Meer informatie: www.urbanresort.nl/de-vlugt/

Bereikbaarheid
Westside Slotermeer ligt aan de Burgemeester van de Vlugtlaan, gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De halte Burgemeester Eliasstraat waar tram 7