Woonruimte + gedeelde CAWA werkruimte in Broedplaats ACTA

Location
Acta
Address

Louwesweg 1
1066 EA Amsterdam

Size
22 m2
From
1-7-2019
Rent
159,- incl. servicekosten, excl. BTW

In Broedplaats ACTA komt er een woonruimte in de woongroep en gedeelde CAWA werkruimte vrij.

Per 1 juli komt er in Broedplaats ACTA een woonruimte vrij in de woongroep en een CAWA werkruimte die je deelt met een andere maker (ook wonend in de woongroep). De ruimtes zijn bedoelt voor een CAWA kunstenaar/ maker die een woonruimte zoekt in een woongroep met andere creatieven én een werkruimte nodig heeft. De ruimtes zijn niet los van elkaar te huur.

De werkruimte is zo’n 22 m2 en deel je met een andere maker. De kosten zijn 159,- incl. servicekosten en excl. BTW totaal, deze kosten deel je dus ook met de andere maker. De prijs van de woonruimte is ongeveer 320,-. Hiervoor krijg je een eigen woonstudio en deel je de ruime keuken en badkamer met de rest van de woongroep.

Broedplaats ACTA biedt ruimte aan zo’n 180 creatieven. Op de begane grond en de eerste verdieping van het pand zitten verschillende ateliers, studio’s en werkruimtes met daarin diverse kunstenaars, (sociaal/cultureel) ondernemers, muzikanten, makers of andere creatieven. Ook café en club Radion is onderdeel van de broedplaats.

Betrokkenheid bij de ambities van Broedplaats ACTA op het gebied van culturele programmering en/of binding met de buurt is een pré.

De hospiteeravond is donderdag 23 mei, je dient je hiervoor aan te melden.
Vragen of aanmeldingen kunnen gemaild worden naar jeskedeblauw1@gmail.com.