Westerdok | Grote werkruimte Winthontstraat 3-5C11

RUIMTE
148,1 m2
VANAF
per direct
HUUR
€ 2935,04   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Westerdoksdijk, Winthontstraat, Leliendaalstraat, Westerdok
Amsterdam

In een inspirerende omgeving aan de kade van het Westerdok liggen ruime, lichte en sfeervolle ateliers. Broedplaats Westerdok is één van de meest centraal gelegen broedplaatsen van Amsterdam en bestaat uit 17 ateliers verdeeld over nieuwbouw op Westerdokseiland. Als je over de Westerdok loopt en goed om je heen kijkt, kan je op vele hoeken de diverse huurdersgroep die hier huist spotten. Deze is uiteenlopend van beeldend kunstenaars en ontwerpers tot sociale initiatieven en vernieuwende collectieven. 

Een atelier in een ruime en lichte ruimte van 148,1 m2 en is per direct beschikbaar.

Deze ruimte bestaat uit een ruimte op de begane grond met keuken met ingebouwde vaatwasser en sanitaire voorzieningen. De ruimte pakt veel natuurlijk licht van buiten dankzij de grote raampartijen en is afsluitbaar middels een gordijn of ingebouwde scheidingswand. Op de eerste verdieping is er nog een ruimte en zijn er sanitaire voorzieningen.

Belangrijk: voor deze ruimte is het niet nodig om in het bezit te zijn van een positieve CAWA toets. Wel zien wij in deze ruimte graag een huurder met een maatschappelijke, sociale of buurtfunctie terug, maar staan ook open voor andersoortige aanmeldingen. De ruimte is daarbij ook bij uitstek geschikt als gezamenlijke kunstwerkplaats, waar bijvoorbeeld les gegeven wordt, incidenteel wordt geëxposeerd, lezingen of andere bijeenkomsten gehouden kunnen worden.

Huurprijs
Kale huur                          € 2.767,03
Servicekosten                 €  168,01
BTW.                                   €  616,36
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €  3.551,40

AANMELDEN
Interesse in de ruimte? Schrijf een korte motivatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.

Lees ook het profiel hierboven en vermeld in je aanmelding hoe je je hiertoe verhoudt. Stuur deze naar  verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Esperanza onder vermelding van de broedplaats en het ruimtenummer. Op basis van deze informatie nodigen wij kandidaten uit voor een bezichtiging.

De eerste bezichtiging staat gepland op vrijdag 10 november.