ACTA | CAWA Werkruimte Ac 1.33

RUIMTENR.
Ac 1.33
RUIMTE
16,2 m2
VANAF
1 september
HUUR
€ 175,28   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

ACTA
Louwesweg 1
1066 EA Amsterdam

In broedplaats ACTA, het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam aan de Louwesweg 1 in Slotervaart, werken ongeveer 200 culturele ondernemers en kunstenaars in 90 werkruimtes.

Naast de woon- en werkruimtes, vind je RADION in deze broedplaats. Deze culturele vrijhaven biedt een cultureel podium, 24-uursclub, eetcafé en expositieruimte. Er is ook een voedselbos, waar Hof van Acta groenten verbouwt en bijen huisvest. In de bovenverdiepingen vind je 460 studentenwoningen, welke door TWA worden beheerd.  Urban Resort realiseerde bij de start van ACTA een woongroep op de derde verdieping.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een raampartij. Foto’s van de ruimte zullen zo snel mogelijk volgen.

PROFIEL
Voor deze ruimte zijn we op zoek naar iemand die positief is getoetst door de CAWA commissie. Ook zijn wij op zoek naar een kandidaat of partij die werkzaam is binnen de culturele sector.

Belangrijk: Helaas is deze ruimte is niet geschikt voor beroepen die salonachtige werkzaamheden uitvoeren (o.a. kapper, nagelstylist, schoonheidsspecialist).

Indicatie huurprijs per 1 juli 2024*
Kale huur          € 99,70
Servicekosten € 75,58
BTW 21%           € 36,81
——————————————–
Totaal huurprijs inclusief BTW          € 212,09

*Per 1 oktober 2024 stijgen de kale huren in de broedplaats met 12,5% in verband met een nieuwe huurovereenkomst met de eigenaar.

Indicatie huurprijs per 1 oktober 2024
Kale huur          € 126,64
Servicekosten € 76,83
BTW 21%           € 42,72
——————————————–
Totaal huurprijs inclusief BTW          € 246,20

CAWA RUIMTE
De gemeente subsidieert broedplaatsen om betaalbare ateliers voor kunstenaars en creatieven te realiseren. Een deel van de ruimtes in onze broedplaatsen zijn voor deze doelgroep gereserveerd. De CAWA-commissie toetst uit naam van de gemeente of een kandidaat kunstenaar of creatieve professional is en zo’n CAWA-ruimte mag huren. Niet-getoetste kandidaten komen helaas niet in aanmerking voor het huren van deze specifieke ruimtes.

Lees op de pagina van Ateliers en Broedplaatsen van de Gemeente Amsterdam of je voldoet aan de voorwaarden. Daar is ook een stappenplan te vinden.
Check hier de deadlines
> Check hier onze CAWA informatiepagina

Let op! Informeer jezelf tijdig! De aanmelding kost tijd én er zijn maandelijkse deadlines.

 

AANMELDEN
Interesse in de ruimte? Schrijf een korte motivatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Stuur deze naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Esperanza onder vermelding van de broedplaats en het ruimtenummer. Op basis van deze informatie nodigen wij kandidaten uit voor een bezichtiging.

Er is een bezichtigingsmoment ingepland op de volgende datum:
– Dinsdag 16 juli om 16:00

LOCATIE
Adres en eventuele routebeschrijving vind je hier.

VRAGEN
Heb je na bovenstaande informatie nog een ruimte- of broedplaatsspecifieke vraag? Stuur dan een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl. We helpen je graag verder!