Werkruimte beschikbaar in het gymgebouw Broedplaats LELY (14,4 m2)

Size
14.4 m2
From
1 maart 2020
Rent
€287,93 (incl. servicekosten, excl. BTW)

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele culturele instellingen zoals De Appel, MIXTREE, Circus Olympia, de AHK en Frascati zijn gehuisvest. Ook wordt er (in de aula) culturele programmering ontplooit in de vorm van bijvoorbeeld lezingen, exposities, voorstellingen en concerten.

Per 1 maart komt er een werkruimte vrij in het gymgebouwtje van Broedplaats LELY. In dit gebouwtje bevinden zich bovenin twee ruimte gymzalen met daaronder een viertal ateliers in de voormalige beheerderswoning.
De werkruimte die vrijkomt is hier 1 van.

Het is een lichte ruimte van 14,4 m2. Er is een gemeenschappelijke keuken en zowel voor en achter een buitenruimte waar je kunt verblijven. De ruimte is heel geschikt voor een maker en/of iemand die veel achter een bureau zit. Voor muziek is de ruimte niet geschikt.

Kale huur          € 242,28
Servicekosten € 45,65
BTW 21%           € 60,47
——————————————–
Totaal                € 348,40

Interesse? Stuur dan een mailtje naar Tessa@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. De bezichtiging zal plaatsvinden op 3 februari.