Werkruimte (0.V02) beschikbaar in Broedplaats HW10

Size
38.5 m2
From
1 september
Rent
€ 374,43 (inc. servicekosten excl. BTW)

Sinds de zomer van 2012 is deze voormalige school in Slotervaart omgetoverd tot een broedplaats die op initiatief en in samenwerking van buurtbewoners is ontstaan. Het is een levendige community met een ontmoetingsruimte en veel publieksactiviteiten, die een belangrijke functie voor de buurt vervult. Denk daarbij aan open atelierroutes, yoga, vechtsport en workshops voor en door bewoners uit Slotervaart. De disciplines van de huurdersgroep lopen breed uiteen, zo zijn er kunstenaars die zich bezighouden met keramiek, beeldhouwen/boetseren, schilderen en ontwerpen. Ook geven veel van de huurders workshops voor de buurt. Daarnaast is er elke woensdagochtend in Lokaal 01 koffie voor de buurt.

Kale huur                          €    278,18
Servicekosten                 €    96,25
BTW                                   €    78,63
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €     453,06

Broedplaats HW10 is een broedplaats die een sterke binding heeft met de buurt. Daarom zijn we voor deze werkruimte specifiek ook op zoek naar een huurder die een sterke binding heeft met de buurt rondom HW10 of deze wil creëren/versterken.

Interesse? Stuur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl. Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Geef ook aan of je al een binding hebt met HW10 of de buurt of hoe je denkt deze te gaan creëren. Voeg eventueel een CV of portfolio toe van je werk en waar je mee bezig bent.

De bezichtigingen zullen plaatsvinden in verschillende rondes op dinsdag 2 augustus tussen 15:00 en 17:00 uurLet op: bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging en bevestiging.