Remise | CAWA werkplek in gedeelde ruimte

RUIMTENR.
RM 1.2 + 1.3 D
RUIMTE
10 m2
VANAF
1 mei
HUUR
€ 117,91   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Tweede Leeghwaterstraat 5b
1018 RA Amsterdam

Op de eerste verdieping van Broedplaats REMISE in Amsterdam Centrum, een voormalige paarden remise en jongerencentrum is een  bureau/werkplek beschikbaar voor een kunstenaar, ontwerper of culturele ondernemer. Je deelt de ruimte o.a. met MUG Magazine.

Het gebouw ligt midden in de Czaar Peterbuurt. Deze woonwijk staat symbool voor de hedendaagse stadsvernieuwing in Amsterdam. De ruimte grenst aan een keuken en er is door de vorige huurder een kleine vergaderruimte geplaatst. In overleg kan deze worden gebruikt.

Een huurder met ook een maatschappelijke doelstelling of buurtambities, is een pre.  Onze ideale partij draagt bij aan de diversiteit van de broedplaats en haar omgeving.

Let op:

Voor deze ruimte zijn we op zoek naar iemand die positief is getoetst door de CAWA commissie.

CAWA RUIMTE
De gemeente subsidieert broedplaatsen om betaalbare ateliers voor kunstenaars en creatieven te realiseren. Een deel van de ruimtes in onze broedplaatsen zijn voor deze doelgroep gereserveerd. De CAWA-commissie toetst uit naam van de gemeente of een kandidaat kunstenaar of creatieve professional is en zo’n CAWA-ruimte mag huren. Niet-getoetste kandidaten komen helaas niet in aanmerking voor het huren van deze specifieke ruimtes.

Lees op de pagina van Ateliers en Broedplaatsen van de Gemeente Amsterdam of je voldoet aan de voorwaarden. Daar is ook een stappenplan te vinden.
Check hier de deadlines
> Check hier onze CAWA informatiepagina

Let op! Informeer jezelf tijdig! De aanmelding kost tijd én er zijn maandelijkse deadlines.

 

Huurprijs per maand
Kale huur                          € 97,32
Servicekosten                 €  20,59
BTW.                                   €  24,76
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €  142,67

 

Interesse? Vermeld in je aanmelding de broedplaats, het ruimtenummer, een korte  motivatie, wat je doet, hoe je de ruimte wilt gebruiken en een link naar je (online) portfolio of website Stuur een mailtje naar iman@mugmagazine.nl t.a.v. Iman.

Een bezichtiging is alleen mogelijk d.m.v. een persoonlijke uitnodiging.