Remise | CAWA werkplek in gedeelde ruimte

RUIMTENR.
RM 1.2 + 1.3 B
RUIMTE
15 m2
VANAF
1 september
HUUR
€ 117,91   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Tweede Leeghwaterstraat 5b
1018 RA Amsterdam

Op de eerste verdieping van Broedplaats REMISE in Amsterdam Centrum, een voormalige paarden remise en jongerencentrum is een  bureau/werkplek beschikbaar voor een kunstenaar, ontwerper of culturele ondernemer.

Het gebouw ligt midden in de Czaar Peterbuurt. Deze woonwijk staat symbool voor de hedendaagse stadsvernieuwing in Amsterdam. De ruimte grenst aan een keuken en er is door de vorige huurder een kleine vergaderruimte geplaatst. In overleg kan deze worden gebruikt.

WERKPLEK
De gedeede werkplek bevindt zich in een open ruimte (ca. 100,2 m2), welke wordt gedeeld met drie andere creatievelingen (o.a. een kunsthistoricus en een graphic designer).

PROFIEL HUURDER
Een huurder met ook een maatschappelijke doelstelling of buurtambities, is een pre.  Onze ideale partij draagt bij aan de diversiteit van de broedplaats en haar omgeving. Ook zijn we voor deze ruimte op zoek naar iemand die positief is getoetst door de CAWA commissie.

CAWA RUIMTE
De gemeente subsidieert broedplaatsen om betaalbare ateliers voor kunstenaars en creatieven te realiseren. Een deel van de ruimtes in onze broedplaatsen zijn voor deze doelgroep gereserveerd. De CAWA-commissie toetst uit naam van de gemeente of een kandidaat kunstenaar of creatieve professional is en zo’n CAWA-ruimte mag huren. Niet-getoetste kandidaten komen helaas niet in aanmerking voor het huren van deze specifieke ruimtes.

Lees op de pagina van Ateliers en Broedplaatsen van de Gemeente Amsterdam of je voldoet aan de voorwaarden. Daar is ook een stappenplan te vinden.
Check hier de deadlines
> Check hier onze CAWA informatiepagina

Let op! Informeer jezelf tijdig! De aanmelding kost tijd én er zijn maandelijkse deadlines.

 

Huurprijs per maand
Kale huur                          € 100,34
Servicekosten                 €  24,91
BTW.                                   €  21,07
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €  146,33

INTERESSE?
Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Esperanza. Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken.

BEZICHTIGING
Een bezichtiging is alleen mogelijk via een persoonlijke uitnodiging.

LOCATIE
Adres en eventuele routebeschrijving vind je hier.

VRAGEN
Heb je na bovenstaande informatie nog een ruimte- of broedplaatsspecifieke vraag? Stuur dan een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl. We helpen je graag verder!