Vlugt | CAWA Werkruimte VL 2.15

RUIMTENR.
VL 2.15
RUIMTE
26,68 m2
VANAF
per 1 juni
HUUR
€ 379   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Burgemeester de Vlugtlaan 125
1063 BJ Amsterdam

De Vlugt kenmerkt zich als een plek waar een broedplaats en cultuurhuis elkaar ontmoeten om te creëren, produceren en programmeren. Op de tweede verdieping komt er een werkruimte vrij, voorzien van grote ramen en wasbak, die geschikt is voor kunstenaars en creatieve organisaties.

Wij zoeken voor de Vlugt maatschappelijk instellingen of kunstenaars die aansluiting vinden bij de ambities de Vlugt. Je draagt bij of wilt zelf programma ontwikkelen in de Vlugt op het gebied van talentontwikkeling, culturele programmering of de buurtfunctie. In vorm van bijvoorbeeld workshops voor jongeren, buurtgerichte activiteiten of artistieke programmering. Je ziet mogelijkheden om lessen te geven in een van de workshopruimtes of bijvoorbeeld een podiumavond in de theaterzaal.

Let op: voor deze ruimte is een positieve CAWA basistoets verplicht. De deadline voor het afronden van de CAWA-toets (kijk naar de uiterste aanleverdata) vind je hier. Voor meer informatie over de CAWA basistoets, klik hier.

Huurprijs
Kale huur          €    269,11
Servicekosten €   109,89
BTW 21%           €   79,59
——————————————–
Totaal                € 458,59
Het bedrag genoemd als servicekosten omvat o.a. de voorschot bedragen voor gas, water, elektra en de levering van internet.

Interesse? Stuur een mailtje naar zaalverhuur@urbanresort.nl t.a.v. Noortje. Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken.

Voor meer informatie over De Vlugt kijk op de website.