Vlugt | Grote CAWA werkruimte VL 2.11

RUIMTENR.
VL 2.11
RUIMTE
64,23 m2
VANAF
1-02-2024
HUUR
€ 977,16   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Burgemeester de Vlugtlaan 125
1063 BJ Amsterdam

De Vlugt kenmerkt zich als een plek waar een broedplaats en cultuurhuis elkaar ontmoeten om te creëren, produceren en programmeren. Op de tweede verdieping van de Vlugt komt er een ruimte werkruimte vrij die geschikt is voor kunstenaars en creatieve organisaties.

Wij zoeken voor de Vlugt maatschappelijk instellingen of kunstenaars die aansluiting vinden bij de ambities de Vlugt. Je draagt bij of wilt zelf programma ontwikkelen in de Vlugt op het gebied van talentontwikkeling, culturele programmering of de buurtfunctie. In vorm van bijvoorbeeld workshops voor jongeren, buurtgerichte activiteiten of artistieke programmering. Je ziet mogelijkheden om lessen te geven in een van de workshopruimtes of bijvoorbeeld een podiumavond in de theaterzaal.

Huurprijs
Kale huur          €    647,88
Servicekosten €   264,49
BTW 21%           €   191,59
——————————————–
Totaal                € 1103,96
*De servicekosten worden per februari verhoogd vanwege toegenomen energiekosten. De hier genoemde prijs is een indicatie hiervan maar kan iets afwijken. Het bedrag genoemd als servicekosten omvat o.a. de voorschot bedragen voor gas, water, elektra en de levering van internet.

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Hanna. Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken.

Let op! Het gaat hier om een CAWA ruimte.

Voor meer informatie over De Vlugt kijk op de website.