VKG | Geluidsstudio BP K.90

RUIMTENR.
BP K.90
RUIMTE
15 m2
VANAF
01-07-2024
HUUR
€ 351,26*   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Wibautstraat 150
1091 GR Amsterdam

>> All correspondence and applications can be done in English <<

Broedplaats VKG in het Volkshotel aan de Wibautstraat in Amsterdam-Oost is dé plek voor experiment en creativiteit, en de thuisbasis van ruim 250 jonge makers en oudere starters, lokaal en internationaal talent. In dit voormalige Volkskrantgebouw zijn naast 4 verdiepingen werkruimtes en geluidsstudio’s, ook mooie kansen op samenwerkingen voor de programmering van het Volkshotel, nachtclub Doka, café Werkplaats of restaurant Canvas

In de kelder komt per 1 juli 2024 een geluidsstudio vrij. De werkruimte is compact qua formaat maar ruim genoeg voor een mooie set-up. De kelder deel je met een variatie aan muzikanten en creatieven. 

Broedplaats VKG is op zoek naar een kandidaat-huurder ter versterking van de diversiteit van deze creatieve broedplaats. Broedplaats VKG biedt ruimte aan een mix van actieve kunstenaars en ondernemers uit de creatieve en culturele sector. Daarom zoeken we huurders die een grote interesse hebben in samenwerking binnen de broedplaats, of met het Volkshotel, en die actief participeren en de ruimte intensief gebruiken. Het delen van de ruimte is toegestaan. 

KOSTEN
Kale huur                        €      232,13*
Servicekosten               €      69,68*
BTW                                 €      63,38*
———————————————————–
Totaal (incl. btw)        €      365,19*

*LET OP: De opgegeven prijzen worden per 1 juli 2024 nog geïndexeerd.

INTERESSE?
Stuur een mailtje naar anne@urbanresort.nl. Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Wil je de ruimte delen? Neem dan ook je potentiële medehuurders mee in de aanmelding. 

BEZICHTIGING
Een bezichtiging is alleen mogelijk via een persoonlijke uitnodiging. Deze vinden plaats op:

– Dinsdag 4 juni tussen 16:00 en 18:00
– Woensdag 5 juni tussen 10:00 en 12:00

LOCATIE
Adres en eventuele routebeschrijving vind je hier.

VRAGEN
Heb je na bovenstaande informatie nog een ruimte- of broedplaatsspecifieke vraag? Stuur dan een mailtje naar anne@urbanresort.nl. Heb je een algemene vraag met betrekking tot het huren van een ruimte bij Urban Resort? Stuur dan een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl. We helpen je graag verder!