Werkplek bij MUG Magazine in broedplaats REMISE

Size
16 m2
From
1 augustus
Rent
125

Zelfstandige werkplek bij Broedplaats REMISE in Amsterdam-Centrum!

Wij zitten in Broedplaats REMISE van Urban Resort en hebben ruimte voor een zelfstandig werkende ‘creatief’ die voldoet aan de CAWA-voorwaarden van de gemeente Amsterdam. De  Remise zit in de Tweede Leeghwaterstraat, Amsterdam-Centrum, vlakbij het INIT-gebouw (de Volkskrant, Trouw, het Parool).

Het gaat om een vaste werkplek van circa 16 vierkante meter in de ruimte van Journalistencollectief de Remise/MUG Magazine voor een all in-maandhuur van circa €125,- (inclusief bureau en internet) per persoon. Je krijgt een eigen sleutel en de werkplek is 24/7 te gebruiken.

Voorwaarden om zelfstandig een CAWA-plek te huren zijn ruwweg een verzamelinkomen tot circa €40.000,- en aantoonbaar beroepsmatig ‘creatief’ bezig zijn, aan te tonen met bijvoorbeeld opleiding, cursussen, geproduceerd werk, exposities, community art, website, opdrachtgevers, stipendia/subsidies, prijzen, recensies.

Voor journalisten en overige schrijvers geldt dat er sprake moet zijn van eigen werk, eventueel naast schrijven in opdracht. Denk aan boeken, toneel, poëzie, essays maar ook journalistiek werk op eigen initiatief.

Aanvullend vanuit MUG Magazine: je werkt aan onze doelstellingen mee en besteedt een deel van je tijd (bezoldigd) aan MUG Magazine/www.mugmagazine.nl. MUG is een van je ‘gegarandeerde’ opdrachtgevers en daarmee platform voor je uitingen.

Daarnaast willen we elkaar met Journalistencollectief de Remise/MUG Magazine versterken in het vinden van externe opdrachtgevers en het uitbreiden van ons journalistieke en maatschappelijke netwerk.

Als je interesse hebt stuur dan een mail naar mschor@mugweb.nl of bel 020 60 77 601