Sup | Ruime zichtlocatie SP0.40A op Surinameplein

RUIMTENR.
SP 0.40A
RUIMTE
142,92 m2
VANAF
Per direct
HUUR
€ 383,55   |  excl. btw
Adres

Surinameplein 33-35
1058 GM Amsterdam

Ben je op zoek naar een betaalbare en flexibele ruimte voor jouw project, klus, of bijeenkomsten? In Broedplaats Sup  aan het Surinameplein komt een ruime en lichte werkruimte vrij op de begane grond van het voorgebouw. De ruimte bestaat uit drie gescheiden ruimten en eigen toiletten.

In broedplaats Sup vind je een bonte mix van kunstenaars, creatieven en culturele en maatschappelijke initiatieven. Zeker 100 creatieven vinden een betaalbare woon- en/of werkruimte aan het Surinameplein, waardoor er de hele dag door reuring is. 

De broedplaats bevindt zich aan het Surinameplein en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt de ruimte gebruiken tot 22 september maar ook voor kortere periodes ben je van harte welkom. Dit maakt Broedplaats Sup ideaal voor tijdelijke projecten en samenwerkingen.

Voorwaarden en kosten:
– Je betaalt eenmalige administratiekosten van €75 (excl. BTW) en een voorschot op de kosten voor gas, water en elektriciteit (afhankelijk van het metrage)
– Beschikbaar tot 22 september 2024, ook voor kortere periodes beschikbaar;
– Op basis van een bruikleenovereenkomst.

Kosten voor G/W/L                     € 383,55
BTW (21%) op G/W/L                   €   80,55
———————————————
Totaal (incl. btw)                       € 464,10

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar verhuur@urbanresort.nl ter attentie van Hanna Bajraktarevic met vermelding van het ruimtenummer en broedplaats. Vertel ons kort wie je bent, wat je doet, en hoe je de ruimte wilt gebruiken.