Sup | Muziekstudio SP 0.74

RUIMTENR.
SP 0.74
RUIMTE
13,9 m2
HUUR
€ 182,82   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Surinameplein 33-35
1058 GM Amsterdam

Het is voor deze ruimte niet meer mogelijk je aan te melden 

Deze voormalige opvang voor verslaafden huist een bonte mix van kunstenaars, creatieven en culturele en maatschappelijke initiatieven. Van dansers tot theatermakers en van ontwerpers tot muzikanten. Je vind je er partijen zoals de ToneelmeesterWindmill Film en The Rogues. Zeker 100 creatieven vinden een betaalbare woon- en/of werkruimte aan het Surinameplein. Zij maken broedplaats SUP tot een bijzonder pand, met veel programmering en onderlinge samenwerkingen. Er is er de hele dag door reuring.

De beschikbare ruimte is nu in gebruik als muziekstudio. De inbouw kun je overnemen van de vorige huurder waarmee de ruimte geschikt kan worden gemaakt voor gebruik als muziekstudio. De ruimte is beschikbaar vanaf eind maart.

Kale huur                          €     130,70
Servicekosten                 €     18,95
Voorschot leveringen   €     33,17
BTW 21%.                          €     38,40
———————————————————–
Totaal (incl. btw)          €     221,22

Let op: voor deze ruimte hoef je niet in het bezit te zijn van een positieve CAWA toetsing.

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Anne en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats.  Vertel in je aanmelding kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.