Sup | werkruimte SP 0.71

RUIMTENR.
SP 0.71
RUIMTE
42,9m2 m2
VANAF
29 maart 2023
HUUR
€ 564,95   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Surinameplein 33-35
1058 GM Amsterdam

In Broedplaats SUP komt er een werkruimte vrij. Deze voormalige opvang voor verslaafden huist een bonte mix van kunstenaars, creatieven en culturele en maatschappelijke initiatieven. Van dansers tot theatermakers en van ontwerpers tot muzikanten. Je vind je er instellingen zoals de Toneelmeester en The Rogues. Zeker 100 creatives vinden een betaalbare woon- en/of werkruimte aan het Surinameplein. Zij maken broedplaats SUP tot een bijzonder pand, met veel programmering en onderlinge samenwerkingen. Er is er de hele dag door reuring.

De ruimte is gelegen in de kelder en je deelt de gang met meerdere muziekstudio’s. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een partij die de ruimte zal gebruiken als werkruimte, atelier of kantoor.

De ruimte is helaas niet geschikt als geluids- op opnamestudio.

 

Kale huur                        €    403,88
Servicekosten               €    58,57
Voorschot levering      €    102,50
BTW                                 €    118,64
———————————————————–
Totaal (incl. btw)        €    683,59

Aanmelden
Interesse in de ruimte? Schrijf een korte motivatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Stuur deze naar verhuur@urbanresort.nl onder vermelding van de broedplaats en het ruimtenummer. Op basis van deze informatie nodigen wij kandidaten uit voor een bezichtiging.

Bezichtigingen
De bezichtigingen vinden 1 op 1 plaats op dinsdag 21 maart tussen 15:00 en 17:00 en kan alleen door middel van een persoonlijke uitnodiging.

Vragen
Heb je na bovenstaande informatie nog vragen? Stuur dan een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl. We helpen je graag verder.