Ruime werkruimte SP1.46 in Broedplaats SUP

Size
74.2 m2
From
1 juni
Rent
997,80 (incl. servicekosten, excl. btw)

Broedplaats SUP  biedt ruimte aan ruim 100 creatieven, waarvan 62 een woon-werk atelier hebben verspreid over 4 verdiepingen. Op de begane grond van het hoofdgebouw bevinden zich 10 werkruimten en een gemeenschappelijke ruimte met pantry. In de kelder hebben 8 huurders een (muziek)studioruimte gebouwd. De broedplaats biedt een inspirerende en creatieve werkomgeving waar verschillende disciplines dagelijks creëren en samenkomen: van dansers tot theatermakers, ontwerpers tot muzikanten en filmmakers tot fotografen. 

Er komt een grote ruimte van 74 m2, met zichtfunctie en een hoog plafond, vrij in Broedplaats SUP. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping met een mooi uitzicht over het Surinameplein. De ruimte krijgt veel natuurlijk licht binnen dankzij de grote ramen aan beide zijden.

We zijn in het bijzonder op zoek naar een culturele of maatschappelijke partij die de ruimte open wil stellen voor de buurt en graag onderdeel is van een creatieve broedplaats. Daarnaast is de ideale nieuwe huurder er een die: niet snel geluidsoverlast ervaart van omgevingsgeluiden en uitschieters van de naast gelegen theater oefenruimte. Helaas is de ruimte nadrukkelijk niet geschikt voor een bandrepetitie of andere geluidsproducerende activiteiten.

Kale huur:                € 793,70 
Servicekosten:       € 204,11
BTW 21 %                 € 209,54
—————————————-
Totaal                    € 1.207,35

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar: Saskia@urbanresort.nl