Ruime werkruimte beschikbaar broedplaats ACTA

RUIMTENR.
AC 1.29C
RUIMTE
66 m2
VANAF
01-02-2022
HUUR
€ 867,80   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

ACTA
Louwesweg 1
1066 EA Amsterdam

Broedplaats ACTA, het vroegere Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, werken ongeveer 200 creatieve ondernemers en kunstenaars in 75 werkruimtes. Niet alleen bieden we werkruimtes en ateliers, ook is RADION gehuisvest in deze broedplaats en bieden zij een cultureel podium, inclusief 24-uursclub, eetcafé en expozaal. Ook zijn er enkele mogelijkheden om een woon-werkruimte te huren. Daarnaast verbouwt de tuingroep ACTA groente en houden ze bijen in het voedselbos. Naast de broedplaats huisvest beheerder TWA 460 studenten in de bovenverdiepingen van het ACTA gebouw. Dit alles maakt ACTA tot een plek waar altijd iets te beleven is.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping aan de rustige achterzijde van het gebouw. Je kijkt uit over het ACTA voedselbos. Het is mogelijk de ruimte te delen. De ruimte bevindt zich tussen andere kunstenaars met verschillende disciplines zoals muziekproducers, een kledingontwerper en beeldende kunstenaars. Deze ruimte is geen CAWA ruimte. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een partij die deze zal gebruiken als werkruimte, atelier of kantoor. Deze ruimte is niet geschikt als geluid- of muziekstudio.

 

Kale huur                          €    481,64
Servicekosten                 €    386,16
BTW 21%                           €    182,24
———————————————————–
Totaal                             €  1.050,04

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Anne.
Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken.

De bezichtigingen zullen plaatsvinden in februari. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.