Stuart | Ruime CAWA werkruimte ST 1.6

RUIMTENR.
1.6
RUIMTE
31 m2
VANAF
per 1 juni
HUUR
€ 405,60   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Weesperstraat 106,
1112AP Diemen

Op een industriële werf in Diemen staat broedplaats Stuart. Op de begane grond bevinden zich vooral werkplaatsen waar ambachtslieden uit verschillende disciplines gehuisvest zijn: van houtbewerking tot beeldhouwen en het maken van decors. Verder vind je op de andere verdiepingen disciplines vanuit verschillende beeldende en grafische kunsten. Het is een knusse broedplaats met parkeergelegenheid en per etage gemeenschappelijke keukenfaciliteiten. Door het intieme karakter van de broedplaats is er een leuke community ontstaan die bijv. geregeld samen luncht. De broedplaats is goed bereikbaar en bevindt zich op 5 minuten fietsen van Station Diemen-Zuid.

Op de eerste verdieping komt een ruime studio vrij. Deze ruimte is te gebruiken als werkruimte, kantoor of atelier.

Normaal gesproken is deze ruimte niet geschikt voor muziekproductie of opnameruimte.
Mocht je als kunstenaar met geluidsproductie praktijk willen reageren, houd er dan rekening mee dat er mogelijk een flinke investering voor nodig is om te isoleren, bijvoorbeeld voor het bouwen van een geschikte box-in-box.

Let op: voor deze ruimte is een positieve CAWA basistoets verplicht. De deadline voor het afronden van de CAWA-toets (kijk naar de uiterste aanleverdata) vind je hier. Voor meer informatie over de CAWA basistoets, klik hier.

Kale huur                          € 290,81
Servicekosten                 € 114,79
BTW                                   € 85,18
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €   490,78

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl, t.a.v. Hanna. Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Bezichtigingen vinden plaats op basis van je aanmelding en een persoonlijke uitnodiging.