Ruime studio op de eerste verdieping van Broedplaats ACTA

Size
66.2 m2
From
1 juli
Rent
€588,76 (incl service kosten, ex. btw)

Broedplaats ACTA, het vroegere Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, opereert tegenwoordig als creatieve broedplaats. Met zo’n 200 creatieve ondernemers en kunstenaars in 75 werkruimtes, is het nu een plek waar mensen samenkomen om te creëren en te ontmoeten. RADION is gehuisvest in deze broedplaats en biedt een cultureel podium, inclusief 24-uursclub, eetcafé en expozaal. 12 huurders hebben de mogelijkheid een woon-werkruimte te huren. Daarnaast verbouwt de ACTA tuingroep groente en houden ze bijen. De OPEN ACTA is een initiatief van creatieve ondernemers uit de broedplaats, waarbij aansluiting wordt gezocht met de buurt.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping en is een lichte brede ruimte en kijkt uit op de tuin/voedselbos. De ruimte bevindt zich tussen andere grotere ateliers met ondernemers en kunstenaars die zich met van alles bezighouden; van theaterproductie tot fotostudio’s, kledingontwerp en grootschalige installatie bouwers.

Kale huur          € 424,91
Servicekosten € 163,85 
BTW 21%           € 123,64
——————————————–
Totaal                € 712,40

 

De bezichtigingen zullen plaatsvinden 1 op 1. De bezichtiging staat nu gepland op dinsdag 26 mei. Interesse? Stuur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl, met een kort verhaaltje wat je doet en wie je bent.