Ruime studio in broedplaats Lycka zoekt medehuurder

Size
38 m2
From
15 mei
Rent
€160 (excl. BTW)

Hoi! Ben jij de missende schakel voor onze fijne werkruimte? Een fashion designer, grafisch ontwerper, video artist, sieradenontwerper of gewoon ZZP’er in de kunsten die graag wilt werken aan je bureau met wat sfeer in de ruimte? 

We hebben een studio van 38m2 in een splinternieuw pand vlak naast station Sloterdijk op broedplaats LYCKA. De studio ligt op de begane grond en is erg licht, hoog (3 meter hoge muren) met grote ramen en een eigen buitengevel met bankje. De ruimte zou door jou gedeeld worden met Riemke en An Wen – twee fashion designers. Je krijgt een eigen hoek van de ruimte met je bureau en een kast om spullen op te slaan. Er is een gemeenschappelijke keuken en WC. LYCKA is een creatieve broedplaats, er zitten veel videobewerkers in het pand, maar ook beeldend kunstenaars en performance artists. Het pand heeft ook een eigen buurtruimte voor de bewoners en huurders waar exposities worden gehouden en waar er mogelijk ook binnenkort een café komt.
Huur inclusief verzekering, internet en servicekosten is E160,- per maand. Dit bedrag is ex 21% btw (aftrekbaar als ZZP/eigen bedrijf). Voor meer informatie mail naarcontact@maartjeenkine.nl