Ruim CAWA-atelier met entresol te huur in ACTA

Size
82.6 m2
From
04-04-2020
Rent
621,07 (inc. servicekosten, excl. btw)

Let op! CAWA is een vereiste voor deze ruimte. Om deze maand nog mee te gaan in de CAWA toetsing (2 april) moet je aanmelding voor woensdag 18 maart al binnen zijn. 

Broedplaats ACTA, het vroegere Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, opereert tegenwoordig als creatieve broedplaats. Met zo’n 200 creatieve ondernemers en kunstenaars in 75 werkruimtes, is het nu een plek waar mensen samenkomen om te creëren en te ontmoeten. RADION is gehuisvest in deze broedplaats en biedt een cultureel podium, inclusief 24-uursclub, eetcafé en expozaal. 12 huurders hebben de mogelijkheid een woon-werkruimte te huren. Daarnaast verbouwt de ACTA tuingroep groente en houden ze bijen. De OPEN ACTA is een initiatief van creatieve ondernemers uit de broedplaats, waarbij aansluiting wordt gezocht met de buurt.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping en is een grote ruimte met ingebouwde entresol. Voor deze. entresol wordt een extra huur gevraagd van 51,50 euro per maand excl. BTW. De ruimte bevindt zich tussen andere grotere ateliers met ondernemers die zich met van alles bezighouden van theaterproductie, fotostudio’s tot kledingontwerp en productie.

Kale huur          € 416,63
Servicekosten € 204,44 
BTW 21%           € 130,42
——————————————–
Totaal                € 751,49

Let op: Hier komt dus nog 51,50 euro excl. BTW bij voor de entresol

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar Ryan@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. De bezichtiging zal plaatsvinden op dinsdag 17 maart.

Let op deze bezichtiging is 1 op 1.