Ruim atelier 1.29d ACTA

Size
60.8 m2
From
1 augustus 2022
Rent
€524,95 (excl. BTW, incl. servicekosten)

Broedplaats ACTA, het vroegere Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, opereert tegenwoordig als creatieve broedplaats. Met zo’n 200 creatieve ondernemers en kunstenaars in 75 werkruimtes, is het nu een plek waar mensen samenkomen om te creëren en te ontmoeten. RADION is gehuisvest in deze broedplaats en biedt een cultureel podium, inclusief 24-uursclub, eetcafé en expozaal. 12 huurders hebben de mogelijkheid een woon-werkruimte te huren. Daarnaast verbouwt de ACTA tuingroep groente en houden ze bijen in het voedselbos. Hiernaast huisvest TWA 460 studenten in de bovenverdiepingen van het ACTA gebouw. Dit alles maakt ACTA tot een plek waar altijd iets te beleven is. De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping.

LET OP! Voor deze ruimte is een positieve CAWA basistoets vereist. De eerstvolgende CAWA aanmeld deadline is 3 juli de uitslag ontvang je dan 14 juli. Dit is nodig om per 1 augustus te kunnen huren. 

Kale huur                          €    347,62
BTW                                   €    73,00
Servicekosten                 €    177,33
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €   597,95

Interesse? Stuur een mailtje naar janthe@urbanresort.nl
Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken.

De bezichtigingen zullen plaatsvinden op dinsdag 28 juni tussen 15:00 en 17:00 uur. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.