ACTA | Muziekstudio Ac 1.27

RUIMTENR.
Ac 1.27
RUIMTE
51,7 m2
VANAF
1 juli 2024
HUUR
€ 638,42   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

ACTA
Louwesweg 1
1066 EA Amsterdam

In broedplaats ACTA, het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam aan de Louwesweg 1 in Slotervaart, werken ongeveer 200 culturele ondernemers en kunstenaars in 90 werkruimtes.

Naast de woon- en werkruimtes, vind je RADION in deze broedplaats. Deze culturele vrijhaven biedt t/m 31 december 2027 een cultureel podium, 24-uursclub, eetcafé en expositieruimte. Er is ook een voedselbos, waar Hof van Acta groenten verbouwt en bijen huisvest. In de bovenverdiepingen vind je 460 studentenwoningen, welke door TWA worden beheerd.  Urban Resort realiseerde bij de start van ACTA een woongroep op de derde verdieping.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping. In de ruimte is er een extra tussenwand geplaatst, wat betekent dat deze ruimte met de benodigde investeringen verder geschikt zou kunnen worden gemaakt als muziekstudio.

Belangrijk: Helaas is deze ruimte is niet geschikt voor beroepen die salonachtige werkzaamheden uitvoeren (o.a. kapper, nagelstylist, schoonheidsspecialist).

Huurprijs per 1 juli*
Kale huur          € 404,86
Servicekosten € 227,19
BTW 21%           € 136,61
——————————————–
Totaal huurprijs inclusief BTW          € 796,41
*
Per 1 oktober gaat de kale huur met 12,5% omhoog

AANMELDEN
Interesse in de ruimte? Schrijf een korte motivatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Stuur deze naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Esperanza onder vermelding van de broedplaats en het ruimtenummer. Op basis van deze informatie nodigen wij kandidaten uit voor een bezichtiging.

Bezichtigingen kunnen enkel plaatsvinden na ontvangst van een uitnodiging n.a.v. je aanmelding.