Medegebruiker gezocht Lokaal01 in HW10

Size
50 m2
From
heden, vaste dag/dagen in de week of in de maand
Rent
zie advertentie

Huur of gebruik van de ruimte

Lokaal 01 van HW10

Midden in een rustige jaren 50 woonwijk ligt broedplaats HW10 verscholen in een oude buurtschool. HW10 huist meerdere kunstenaars, alsook yoga- en jiujitsuscholen en wij, Lokaal 01. Lokaal 01 is er voor de buurt en voor mooie dingen in Nieuw West. Wij hebben in ons Lokaal een persoonlijke sfeer gecreëerd die inspireert en waar mensen zich thuis voelen. Er hangen schilderijen en lampen van de kunstenaars uit het pand en er hangen verscholen enkele gedichten van de dichter die er soms schrijft.

Lokaal 01 ligt naast de hoofdentree van broedplaats HW10 en vormt een schakel tussen de buurt en de broedplaats. Wij organiseren wekelijks de woensdag koffieochtend. De eerste vrijdag van de maand organiseren wij een dinner & movie en wij organiseren muziekzondagen. Anderen organiseren ism Lokaal 01 ook events: bv hun maandelijkse koorborrel, hun workshops of hun lokale markt voor de kunstenaars van HW10 en buurtbewoners.

Om ons Lokaal beschikbaar te houden voor mooie dingen in Nieuw West zoeken wij zowel een huurder die op een vaste dag in de week of maand onze ruimte tegen een redelijke vergoeding wil gebruiken, als initiatiefnemers die onze mooie ruimte willen gebruiken voor mooie initiatieven, tegen een onkostenvergoeding en/of in ruil voor het draaien van de bar. Zolang het past in onze inspirerende, open sfeer staan wij open voor mooie ideeën en initiatieven.

De ruimte is geschikt voor max. 35 personen en ook te gebruiken voor een verjaardag, vergadering, etentje, enz.. De ruimte kan verdubbeld worden door het erbij trekken van de hal.

Prijs: in overleg. Gebruik inclusief koffie, thee, inboedel, keuken & toiletten.

Broedplaats HW10. Hendrik van Wynstraat 10, 1065AS te Amsterdam Slotervaart.
Nabij station Lelylaan en de Sloterplas; na 19u gratis parkeren.
Facebook: “Lokaal 01 van hw10”

Contact: lokaal01hw10@gmail.com