Medehuurder gezocht bij De Hofdames

Location
HW10
Adres

Hendrik van Wijnstraat 10
1065 AS Amsterdam

Oppervlak
50 m2
Vanaf
heden
Huur
zie advertentie

De ruimte van De Hofdames van HW10

Midden in een rustige jaren 50 woonwijk ligt broedplaats HW10 verscholen in een oude buurtschool. In deze parel huizen meerdere kunstenaars, alsook yoga- en jiujitsuscholen en wij, de Hofdames. Wij zijn 3 vriendinnen die als hobby deze ontmoetingsruimte met onze persoonlijke sfeer hebben gecreëerd.

De Hofdames ligt naast de hoofdentree van broedplaats HW10 en vormt een schakel tussen de buurt en de broedplaats. Wij schenken wekelijks op de woensdagochtend biologische koffie en bakken verse taart. De bloemetjeskopjes waar je uit drinkt, evenals bijna alle lampen, stoelen & schilderijtjes, zijn te koop. De eerste vrijdag van de maand organiseren wij een thematisch dinner & movie, één voor volwassenenen, één voor kinderen.

We zoeken nu mensen die zorgen dat er regelmatig gebruik gemaakt wordt van onze fijne plek in ons rustige buurtje . Die bijvoorbeeld wekelijks een creatieve of sociale workshop organiseren, of andere bijeenkomsten hebben die in onze hartelijke, open vriendelijke sfeer passen.

De ruimte is geschikt voor max. 35 personen en natuurlijk ook te gebruiken voor een verjaardag, vergadering, etentje, enz..

Prijs: 62€ per dagdeel en 50€ borg.Schoonmaak in overleg 25€.
Bij vaste onderhuur prijs in overleg.
Inclusief gebruik (biologische) koffie, thee, inboedel, keuken & toiletten.

Broedplaats HW10. Hendrik van Wynstraat 10, 1065AS te Amsterdam Slotervaart.
Nabij station Lelylaan en de Sloterplas; na 19u gratis parkeren.
meer info: Facebook: De Hofdames HW10 of dehofdameshw10@gmail.com