Ruimte te huur voor workshops, vergaderingen of teammiddagen

Size
50 m2
From
heden, vaste dag/dagen in de week of in de maand
Rent
zie advertentie

Leuk dat je van Lokaal 01 gebruik wil maken! Mede dankzij jou kunnen we Lokaal 01 beschikbaar houden voor mooie initiatieven in Amsterdam Nieuw West!

Lokaal 01 is een sfeervolle ruimte in een oud schoolgebouw. De ene keer vergaderzaal, de andere keer koffiecafé voor de buurt of inspiratievolle werkplek. We verhuren onze locatie vaak voor workshops, vergaderingen en teammiddagen. Ook wordt er samen gegeten of een verjaardag gevierd. Lokaal 01 houdt graag rekening met haar buren. In drukke feesten hebben wij dan ook geen trek. Meer informatie: bezoek onze website: www.lokaal01.amsterdam, mail via: lokaal01hw10@gmail.com of bel 0647400006.

De prijs voor verhuur is 75 euro per dagdeel. Schoonmaakkosten van 20 euro worden apart in rekening gebracht, tenzij we afspreken dat u de ruimte en toiletten achterlaat zoals u ze hebt aangetroffen. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. De ruimte is 50 m2 meter groot. Er staan 30 stoelen en 4 tafels van verschillende grootte. De indeling is zelf aan te passen. Ook kunnen er tafels en stoelen op gang gezet worden mocht u dat willen. U kunt ook de hal en binnenplaats erbij huren, die grenzen aan Lokaal 01. De meerprijs daarvan is 50 euro.