4 CAWA ateliers voor duo’s in LUTKE nu te huur!

From
Maart 2022

In de voormalige basisschool aan de Lutkemeerweg in Amsterdam Nieuw-West, vinden kunstenaars en ambachtslieden hun stille inspiratieplek, met uitzicht op de landerijen, maar op fietsafstand van de bruisende stad!


4 ateliers in LUTKE nu te huur!

Ben jij op zoek naar een werkruimte in een oud monumentaal gebouw midden in de landerijen, op fietsafstand van de stad? Meld je dan nu aan voor de bezichtigingen! In april en mei selecteert Urban Resort de nieuwe huurders voor vier van de 15 ateliers van Lutke. 

De werving is nu gestart, meld je hieronder aan voor een bezichtiging!


Het aanbod:


1. 54m2      LU 0.01, klik hier voor foto’s
2. 47,1m2   LU 0.05, klik hier voor foto’s
3. 36m2     LU 0.08A+B, klik hier voor foto’s
4. 18m2      LU 1.03, klik hier voor foto’s

Klik hier voor een plattegrond en meer informatie over de aanmeldprocedure.

De ruimtes in deze broedplaats zijn zeer geschikt voor autonome kunstenaars. De grote ramen zorgen voor prettige, lichte werkplekken. In de oude gymzaal op de begane grond zijn entresols ingebouwd. Dit is bij uitstek geschikt voor een combinatie met twee verschillende soorten gebruik, bijvoorbeeld een schone bureauplek op de entresol en een ‘vuile handen’ maakplek op de begane grond of een samenwerkplek gecombineerd met een stille concentratieplek. 

Gezien de vrije ligging van het gebouw met weids uitzicht, is deze broedplaats zeer geschikt voor creatieven en kunstenaars die hun inspiratie halen uit Amsterdam, maar voor hun creatieve proces even de drukte van de stad willen ontvluchten en afzondering en verstilling nodig hebben of geconcentreerd door willen werken.


Bezichtiging inplannen

Ben je benieuwd geworden naar de ruimtes in Lutke? De rondleidingen vinden alleen op afspraak plaats. Stuur een email naar Janthe@urbanresort.nl.

Om je aanmelding rond te krijgen is er een volledig ingevulde CAWA-toets nodig. De deadline voor het afronden van de CAWA-toets is 22 mei.
Hier staan de stappen uitgeschreven die je moet nemen om de toets te doen: https://www.amsterdam.nl/kunst-cultuur/ateliers-broedplaatsen/toewijzing-ateliers-broedplaatsen/