Lichte, gloednieuwe, gedeelde werkruimtes in LYCKA

From
Eind oktober 2021
Rent
Verschillend

* The information about the registration procedure is, unfortunately, only available in Dutch. 

Heb je altijd al deel uit willen maken van een kunstenaars community? Ben je een artiest die inspiratie put uit onverwachte ontmoetingen of geniet je ervan je stempel te drukken op je omgeving? Zie je jezelf wel exposeren, workshops geven of events organiseren in de Buurtkamer? In LYCKA gaan creatief en sociaal hand in hand. Wij zoeken makers en kunstenaars die zich willen vestigen in broedplaats LYCKA en mee willen bouwen aan Sloterdijk als nieuwe stadswijk.

In woontoren & broedplaats LYCKA biedt ruimte voor zo’n 40 (jonge) CAWA-kunstenaarsDe broedplaats in LYCKA bestaat uit 7 ateliers en een ruime & lichte, multifunctionele Buurtkamer. De 4 ateliers die zich op de begane grond bevinden hebben een kleine buitenruimte en op de eerste verdieping van de woontoren liggen nog 3 lichte en ruime ateliers. In totaal zijn er in de broedplaats werkplekken voor 15 pioniers. De werving is nu open!

Geplande oplevering van de broedplaats: eind oktober 2021

 

Voorwaarden

De werkruimtes dienen met 2 of 3 CAWA getoetste kunstenaars te worden gehuurd, volgens onderstaande tabel.Je kan je alleen gezamenlijk aanmelden voor de gedeelde werkruimtes. Alleen aanmelden is dus niet mogelijk.

Om je te kunnen aanmelden voldoe je (o.a) aan de CAWA voorwaarden: je bent afgestudeerd aan een kunstvakopleiding en professioneel werkzaam in een creatief beroep. CAWA hanteert een basistoets en een toptoets. De basistoets is voldoende. Lees hier ook de CAWA handleiding van Urban Resort.

Aanmelden

Lees hier alles over hoe je in aanmerking komt voor een WERKRUIMTE  in LYCKA én volg het STAPPENPLAN om je aan te melden. 

 

De werkruimtes

* Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en onder voorbehoud van kleine (afrondings)verschillen.

** Voor ruimte 1.3 geldt dat een van beide huurders van de ruimte een CAWA getoetste kunstenaar moet zijn, de andere huurder hoeft niet aan de eisen voor CAWA te voldoen. 

 

Borg: er geldt voor iedere werkruimte een borg van tweemaal het totaalbedrag (huur plus voorschot GWL).

Plattegronden

Bekijk de plattegronden van de afzondelijke ruimtes hier.

 

Begane grond broedplaats hier:1ste verdieping broedplaats hier:

 

Doorstroombeleid

Wij hanteren een doorstroombeleid: de werkruimtes worden verhuurd met een werkruimtecontract voor 3 jaar, met mogelijkheid tot een verlenging van nog eens 2 jaar. Huurders kunnen tussentijds uiteraard opzeggen met een opzegtermijn van 2 maanden. Na deze vijf jaar vindt een selectieronde plaats waarbij de zittende huurders zich ook weer kandidaat kunnen stellen, maar waarbij minimaal 3 van de 7 ruimtes beschikbaar zullen komen voor nieuwe huurders.

 

Interesse?

Meld je dan aan voor een bezichtiging door een email te sturen aan quirina@urbanresort.nlDe bezichtigingen vinden plaats in de weken:

 

Vragen

Voor vragen mail Quirina Geijsen Quirina@urbanresort.nl.

We helpen je graag in het aanmeld proces. Check ook onze Vragen & Antwoorden voor meer informatie