Lichte, gloednieuwe werkruimtes voor 2 personen beschikbaar in LYCKA

From
Eind oktober 2021
Rent
Verschillend

* The information about the registration procedure is, unfortunately, only available in Dutch. 

Heb je altijd al deel uit willen maken van een kunstenaars community? Ben je een artiest die inspiratie put uit onverwachte ontmoetingen of geniet je ervan je stempel te drukken op je omgeving? Zie je jezelf wel exposeren, workshops geven of events organiseren in de Buurtkamer? In LYCKA gaan creatief en sociaal hand in hand. Wij zoeken makers en kunstenaars die zich willen vestigen in broedplaats LYCKA en mee willen bouwen aan Sloterdijk als nieuwe stadswijk.

Woontoren & broedplaats LYCKA biedt ruimte voor zo’n 40 (jonge) CAWA-kunstenaarsDe broedplaats in LYCKA bestaat uit 7 ateliers en een ruime & lichte, multifunctionele Buurtkamer. De 4 ateliers die zich op de begane grond bevinden hebben een kleine buitenruimte en op de eerste verdieping liggen nog 3 lichte en ruime ateliers. In totaal is er in de broedplaats werkplek voor 15 pioniers. Dus reageer snel!

Mogelijkheden

De werkruimtes kunnen met 2 of 3 CAWA getoetste kunstenaars worden gehuurd. Je kan je alleen gezamenlijk aanmelden voor de gedeelde werkruimtes. Zie onderstaande tabel voor de indeling. De prijzen zijn weergeven per twee (of drie) personen, dus per persoon kom je maar rond de 200 euro p.p. uit!

Om je te kunnen aanmelden voldoe je (o.a) aan de CAWA voorwaarden: je bent afgestudeerd aan een kunstvakopleiding en professioneel werkzaam in een creatief beroep. CAWA hanteert een basistoets en een toptoets. De basistoets is voldoende. Lees hier ook de CAWA handleiding van Urban Resort.

De werkruimtes

* Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en onder voorbehoud van kleine (afrondings)verschillen.

** Voor ruimte 1.3 geldt dat een van beide huurders van de ruimte een CAWA getoetste kunstenaar moet zijn, de andere huurder hoeft niet aan de eisen voor CAWA te voldoen. 

Borg: er geldt voor iedere werkruimte een borg van tweemaal het totaalbedrag (huur plus voorschot GWL).

Plattegronden

Bekijk de plattegronden van de afzondelijke ruimtes hier.

 

Begane grond broedplaats hier:1ste verdieping broedplaats hier:

 

Doorstroombeleid

Wij hanteren een doorstroombeleid: de werkruimtes worden verhuurd met een werkruimtecontract voor 3 jaar, met mogelijkheid tot een verlenging van nog eens 2 jaar. Huurders kunnen tussentijds uiteraard opzeggen met een opzegtermijn van 2 maanden. Na deze vijf jaar vindt een selectieronde plaats waarbij de zittende huurders zich ook weer kandidaat kunnen stellen, maar waarbij minimaal 3 van de 7 ruimtes beschikbaar zullen komen voor nieuwe huurders.

Geplande oplevering van de broedplaats: eind oktober 2021

Interesse?

Meld je dan aan voor een bezichtiging door een email te sturen aan quirina@urbanresort.nlDe bezichtigingen vinden plaats op 17 augustus aan het einde van de middag.

Lees hier verder alles over hoe je in aanmerking komt voor een WERKRUIMTE  in LYCKA én volg eventueel het STAPPENPLAN om je aan te melden.

 

Vragen

Voor vragen mail Quirina Geijsen Quirina@urbanresort.nl.

We helpen je graag in het aanmeld proces. Check ook onze Vragen & Antwoorden voor meer informatie.