Lichte gedeelde werkplek aangeboden in broedplaats LYCKA, naast Amsterdam Sloterdijk

RUIMTE
38 m2
VANAF
Per direct
HUUR
€ 175   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Zaventemweg 81
1043 EH Amsterdam

Hoi! Ben jij de missende schakel voor onze fijne werkruimte? Een fashion designer, grafisch ontwerper, video artist, sieradenontwerper of gewoon ZZP’er in de kunsten die graag wilt werken aan je bureau met wat sfeer in de ruimte?

We hebben een studio van 38m2 in een splinternieuw pand vlak naast station Sloterdijk op broedplaats LYCKA. De studio ligt op de begane grond en is erg licht, hoog (3 meter hoge muren) met grote ramen en een eigen buitengevel met bankje. De ruimte zou door jou gedeeld worden met Will en Lilian – een fashion designers en kunstenaar. Je krijgt een eigen hoek van de ruimte met je bureau en een kast om spullen op te slaan. Er is een gemeenschappelijke keuken en wc. LYCKA is een creatieve broedplaats, er zitten veel videobewerkers in het pand, maar ook beeldend kunstenaars en performance artists. Het pand heeft ook een eigen buurtruimte voor de bewoners en huurders waar exposities worden gehouden.

Huur inclusief verzekering, internet en servicekosten is E175,- per maand. Dit bedrag is ex 21% btw (aftrekbaar als ZZP/eigen bedrijf). Voor meer informatie mail naar: kine.handlykken@gmail.com