Lichte werkruimte beschikbaar in broedplaats HW10

Size
57.7 m2
From
1 juni
Rent
€403,40 (incl. servicekosten, excl. btw)

Toen de school aan de Hendrik van Wijnstraat een deur verder opende, is er een wijkonderneming vanuit kunstenaars uit de buurt tot stand gekomen. Broedplaats HW10 huisvest aanstormend talent en geeft sociale initiatieven de ruimte. Denk aan een open atelierroute, yoga, vechtsport en workshops voor en door bewoners uit Slotervaart. Maar ook: naschoolse activiteiten voor kinderen in samenwerking met stichting HW10. De broedplaats vervult hiermee een belangrijke functie voor de buurt.

Naast dat broedplaats HW10 dus een belangrijke functie is voor de buurt is, zijn er een groot aantal verschillende disciplines te vinden in de broedplaats. Zo zitten er bijvoorbeeld schilders, ontwerpers, beeldhouwers, maar ook dj’s en tattoo studio’s. Aangezien broedplaats HW10 een belangrijke functie vervult voor de buurt is het een pre dat de nieuwe huurder hieraan bijdraagt.

De ruimte die vrijkomt is een erg lichte ruimte met veel ramen. De ruimte is dus uitermate geschikt voor een schilder of ontwerper die veel behoefte heeft aan veel licht.

Kale huur          € 367,80
Servicekosten € 120,21
BTW 21%           € 102,48
——————————————–
Totaal                € 590,49

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar Ryan@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. De bezichtiging zal plaatsvinden maandag 6 april.

Let op! Bezichtigingen van de ruimte zijn 1 op 1.