Lely | werkruimte L 0.26e

RUIMTENR.
0.26e
RUIMTE
5,1 m2
VANAF
1 juli 2023
HUUR
€ 42,13   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Schipluidenlaan 12
(Entree aan de kant van de Willem Frogerstraat)
1062 HE Amsterdam

 

In broedplaats LELY, een architectonisch pronkstuk ontworpen door Ben Ingwersen in de jaren 60 komt een werkruimte vrij op de eerste verdieping. Het betreft een knusse, praktische ruimte op de begane grond met ingebouwd kastje, hoog raam en werkblad. Op de gang zitten allerlei andere creatieven zoals schilders, fotografen en beeldhouwers. De ruimte is beschikbaar per 1 juli, in overleg kan dit mogelijk ook eerder.

Je deelt de broedplaats met een diversiteit aan kunstenaars, creatievelingen en verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance CollectiveDe AppelStudio Julian Hetzel en Dood Paard. De broedplaats is gelegen vlak naast Station Lelylaan dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als werkruimte, atelier of kantoor. Deze ruimte is niet geschikt als muziek-, geluids- of opnamestudio.

Kunstenaar of creatieve ondernemersprijs:

KOSTEN
Kale huur                        €    26,56
Servicekosten               €    15,75
BTW                                 €     8,89
———————————————————–
Totaal (incl. btw)        €  51,20

Past deze ruimte goed bij jouw werk en wil je graag in Broedplaats Lely huren?
Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta en onder vermelding van het ruimtenummer en de broedplaats.

Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.