Lely | Grote werkruimte L1.00 + L1.101

RUIMTENR.
L1.00 + L1.101
RUIMTE
180,39 m2
VANAF
01-01-2024
HUUR
€ 2192,90   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Schipluidenlaan 12
(Entree aan de kant van de Willem Frogerstraat)
1062 HE Amsterdam

In broedplaats LELY, een architectonisch pronkstuk ontworpen door Ben Ingwersen in de jaren 60 komt een werkruimte vrij op de eerste verdieping. Het betreft twee geschakelde ruimtes met daarin ook een keukentje. De ruimte is beschikbaar per 1 januari.

De ruimte heeft aan beide kanten ramen en is geschikt als (gezamenlijke) kantoor of werkruimte met aparte vergaderruimte.  Op de gang bevindt zich ook de kantoren van o.a. ISH , Sonic Acts en Comfy Collective, als ook verschillende individuele en gezamenlijke groepen kunstenaars.

Je deelt de broedplaats met een diversiteit aan kunstenaars, creatievelingen en verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance Collective en Studio Julian Hetzel. De broedplaats is gelegen vlak naast Station Lelylaan dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als werkruimte, atelier of kantoor. Deze ruimte is niet geschikt als muziek-, geluids- of opnamestudio.

KOSTEN
Kale huur                                       €    1539,35
BTW (21%) over kale huur          €    323,26
Servicekosten                              €    424,26
BTW (21%) Servicekosten          €    89,09

———————————————————–
Totaal (incl. btw)        € 2375,96

Past deze ruimte goed bij jouw werk en wil je graag in Broedplaats Lely huren?
Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta en onder vermelding van het ruimtenummer en de broedplaats.

Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.