Lely | Ruime werkruimte met keuken L1.00 + L1.01

RUIMTENR.
L 1.00 + L 1.01
RUIMTE
180,39 m2
VANAF
per direct
HUUR
€ 1531,02   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Schipluidenlaan 12
(Entree aan de kant van de Willem Frogerstraat)
1062 HE Amsterdam

In broedplaats LELY, een architectonisch pronkstuk ontworpen door Ben Ingwersen in de jaren 60, komt een werkruimte vrij op de eerste verdieping. Het betreft twee geschakelde ruimtes met daarin ook een eigen keukentje gelegen aan de kopse kant van het gebouw. De hoofdruimte heeft ramen aan de twee zijdes aan het gebouw. De ruimte is beschikbaar per direct.

De ruimte is geschikt als kantoor, werkruimte met aparte keuken welke ook te gebruiken is als vergaderruimte. Ook is het een mooie ruimte voor bijvoorbeeld yogalessen. Op de gang bevinden zich ook de kantoren van o.a. ISH , Comfy Collective, en verschillende individuele en gezamenlijke groepen kunstenaars.

Je deelt de broedplaats met een diversiteit aan kunstenaars, creatievelingen en culturele instellingen zoals ISH Dance Collective. De broedplaats is gelegen vlak naast Station Lelylaan dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als werkruimte, atelier of kantoor. Deze ruimte is niet geschikt als muziek- of geluidsstudio.

Het bedrag genoemd als servicekosten omvat o.a. de voorschot bedragen voor gas, water, elektra en de levering van internet.

KOSTEN
Kale huur                                       €    923,61
BTW (21%) over kale huur          €    193,96
Servicekosten                              €    607,41
BTW (21%) servicekosten          €    127,56

———————————————————–

Totaal (excl. btw)    € 1531,02

Totaal (incl. btw)        € 1852,54

Heb je interesse en wil je komen bezichtigen?
Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta en onder vermelding van de broedplaats en het ruimtenummer. En vertel heel graag kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.