Lely | Werkruimte L0.15

RUIMTENR.
L0.15
RUIMTE
90,92 m2
VANAF
01-01-2024
HUUR
€ 509,64   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Schipluidenlaan 12
(Entree aan de kant van de Willem Frogerstraat)
1062 HE Amsterdam

In broedplaats LELY, een architectonisch pronkstuk ontworpen door Ben Ingwersen in de jaren 60 komt een werkruimte vrij op de begane grond. De ruimte is beschikbaar per 1 januari 2024.

Deze ruimte is een voormalige lerarenkamer. Hij is ook als expositie ruimte gebruikt en wordt nu als opslag gebruikt. Er zit een pantry in met water, wat het eventueel ook geschikt maakt voor organisaties of kunstenaars die workshops geven of bijeenkomsten organiseren. Daarnaast zit de ruimte dichtbij de hal en de hoofdingang van Lely, wat het gemakkelijk maakt mensen binnen te laten.

Je directe buren zijn bijvoorbeeld een gedeeld atelier waar onder andere tassen worden gemaakt, en een analoog foto-ontwikkel-atelier. Je deelt de broedplaats verder met een diversiteit aan kunstenaars, creatievelingen en verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance Collective, en  Studio Julian Hetzel. De broedplaats is gelegen vlak naast Station Lelylaan dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als werkruimte, atelier of kantoor. Deze ruimte is niet geschikt als muziek-, geluids- of opnamestudio.

Kunstenaar of creatieve ondernemersprijs:

KOSTEN
Kale huur                                       €    295,82
BTW (21%) kale huur                   €    62,12
Servicekosten                              €    213,82
BTW (21%) Servicekosten          €    44,90
———————————————————–
Totaal (incl. btw)        €  616,66

Past deze ruimte goed bij jouw werk en wil je graag in Broedplaats Lely huren?
Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta en onder vermelding van het ruimtenummer en de broedplaats.

Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.