Lely | Grote kantine, kantoor of werkruimte

RUIMTENR.
L 1.07, 08, 09 en 24
RUIMTE
194,2 m2
VANAF
01-01-2024
HUUR
€ 1094,88   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Schipluidenlaan 12
(Entree aan de kant van de Willem Frogerstraat)
1062 HE Amsterdam

In broedplaats LELY, een architectonisch pronkstuk ontworpen door Ben Ingwersen in de jaren 60 komt een werkruimte vrij op de eerste verdieping. Het betreft geschakelde ruimtes, waarvan één grote ruimte, een keuken gedeelte, opslag en een toiletje. Dit werd voorheen gebruikt als een kantineruimte, ondersteunde horeca voor de activiteiten in de aula, en als kantoor.

De ruimte bevat een keukengedeelte met diverse aansluitingen is daarmee geschikt om gereed te maken als gezamenlijke kook plek, een ontmoetingsplek met bijvoorbeeld een maatschappelijke doelstelling of b.v. food artists met workshops.

Er geld een speciaal tarief voor deze ruimte, wat hem goedkoper maakt. Onze voorkeur gaat daarom uit naar een huurder die ook wil overwegen de ruimte incidenteel open te stellen voor andere huurders of een ‘huiskamer’ sfeer wil creeëren waar uitwisseling kan plaatsvinden.

Geïnteresseerden die hier (nog) niet aan voldoen mogen zich eveneens aanmelden.

 We zoeken normaal gesproken één huurder, maar wellicht is het in overleg ook mogelijk samen met andere organisaties deze ruimte te gebruiken, organisaties die hiervoor  interesse in hebben mogen zich ook aanmelden. Deze ruimte grenst aan de aula, waar activiteiten zullen plaatsvinden zoals repetities voor dans en mogelijk ook voorstellingen. 

Je deelt de broedplaats met een diversiteit aan kunstenaars, creatievelingen en verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance CollectiveStudio Julian Hetzel. De broedplaats is gelegen vlak naast Station Lelylaan dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als kookstudio, werkruimte, atelier of kantoor. Deze ruimte is niet geschikt als muziek-, geluids- of opnamestudio.

Kunstenaar of creatieve ondernemersprijs:

KOSTEN
Kale huur                                       € 794,21
BTW (21%)  kale huur                  € 166,78
Servicekosten                              € 300,67
BTW (21%) servicekosten          € 63,14
———————————————————–
Totaal (incl. btw)        €            1324,80

Past deze ruimte goed bij jouw/jullie werk en wil je graag in Broedplaats Lely huren?
Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta en onder vermelding van het ruimtenummer en de broedplaats.

Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.