LELY | Grote werkruimte

RUIMTENR.
L0.30
RUIMTE
75 m2
VANAF
per direct
HUUR
€ 695,75   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Schipluidenlaan 12
(Entree aan de kant van de Willem Frogerstraat)
1062 HE Amsterdam

In broedplaats LELY, een architectonisch pronkstuk ontworpen door Ben Ingwersen in de jaren 60 komt een werkruimte vrij op de begane grond. De ruimte is groot, het heeft rondom muuroppervlak met ramen aan de bovenkant aan weerszijden. De ruimte is beschikbaar per direct. Eerder heeft hier iemand geschilderd, er bevindt zich dan ook een gedeelde wasbak op de gang geschikt voor het schoonmaken van kwasten en dergelijke. De ruimte kan bijvoorbeeld ook gedeeld worden door meerdere kunstenaars.

Je deelt de broedplaats met een diversiteit aan kunstenaars, creatievelingen en verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance Collective, Studio Julian Hetzel.  Op de begane grond zijn er meerdere individuele kunstenaars, die bijvoorbeeld werken met zeefdrukken, fotografie, schilderen of kostuums. Het gebouw, een gemeentelijke monument, is gelegen vlak naast Station Lelylaan dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als werkruimte, atelier of kantoor. Deze ruimte is niet geschikt als muziek-, geluids- of opnamestudio.

Ruimte L. 0.30
Kale huur                          € 365,49
Servicekosten                 €  330,25
BTW.                                   €  146,10
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €  841,85

Dit is geen CAWA ruimte, je hoeft dus niet in het bezit te zijn van een positieve CAWA toets.

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v.  Rixta onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats.

Houd er rekening mee dat de huurperiode van deze ruimte tot en met 11 oktober 2024 loopt. Meer informatie hierover kun je opvragen bij de hieronder opgegeven contactpersoon.

Vertel in je aanmelding kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging. De eerste bezichtingingsronde staat gepland op maandag 22 april 2024.
gang met wasbak